Підвищення командного духу

- Здрастуй, Оксанко!

- Привіт, Сашко! Рада тебе бачити!

- І я так само радий! Ну що, ми нарешті зустрілися всі Пугачівські волонтери detdom.info?

- О, всі наші творці добрих справ (чуємо голос із холу)

- Привіт, привіт, Оленко, Тетяно, Катерино Іванівно…!

- Людмила вже на підході, - голосно оголошує Тетянка…

Так у четвер, 3 березня 2016 року, віталися в неофіційній обстановці, з печивом та за чашечкою кави та чаю у ресторані на Подолі (Fiji Lounge Bar ]]>https://www.facebook.com/FIJI-Lounge-Bar-805903809456880/]]>), волонтери detdom.info (http://www.detdom.info ), які постійно відвідують Пугачівський дитячий будинок-інтернат для дівчаток (дітей хворих на олігофренію в стадії імбецильності, хворобу Дауна, для дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт. Розташування: вул. Центральна, 1, Коростенський р-н., с. Березневе, Житомирська обл.,11571, Україна).

Зустріч розпочалася із офіційної частини, обговорювали широке коло нагальних питання, складали приблизний план поїздок.

«Ми зможемо орендувати мікроавтобус Мерседес Спринтер на 21 - 25 осіб, це дасть можливість запрошувати більше волонтерів та веселою командою їхати до наших дівчаток» - із радісною новиною оголосила куратор detdom.info Оксана Золотухіна.

В невимушеному спілкуванні волонтери зворушливо та з любов’ю розповідали про своїх підшефних дівчаток, окремі комічні випадки.

«Знаєте, вихованка Жаночка, має великий прогрес у малюванні. Хоч вона і не спілкується, але уважно слухає завдання і старається їх вдало виконати,» - ділиться волонтер Тетяна Шуденко.

«Потрібно обговорити із керівництвом щодо приїзду стоматологів, від Всеукраїнського проекту «Здорові діти - здорова нація» (]]>https://www.facebook.com/zdorovi.dity.zdorova.nacija/?ref=hl]]>) МБФ «Сприяння розвитку медицини»,- запропонувала Людмила Лисенко.

Зустріч вийшла щирою, цікавою та корисною. Дякуємо ресторану Fiji Lounge Bar (]]>http://fiji-loungebar.com.ua]]> ) за наданий зал та смачні смаколики для волонтерів.

«Щиро дякую всім хто зібрався. Була гарно організована зустріч волонтерів», - по секрету призналася волонтерка detdom.info Оленка.

«Мені сподобалась зустріч, багато нових друзів, та поспілкувалися не поспішаючи», - пояснила волонтерка detdom.info Тетяна.

Такі зустрічі створюють справжню командну атмосферу, сприяють налагодженню міцних дружніх зв'язків, дозволяють обговорити всі нагальні питання, обмінятися досвідом та поспілкуватися в неофіційній обстановці.

 

 


Lenok's picture
Offline
Куратор закладу
ВолонтерКуратор
With ddinfo:
13 years 4 months 7 days
Підвищення командного духу

Зустріч була чудовою! Дуже рада була всіх побачити!
Пропоную частіше зустрічатись!Посмішка

__________________

...Вера, Надежда, Любовь, но Любовь из них больше.

Viva29's picture
Offline
БлогерВолонтер
With ddinfo:
11 years 4 months 19 days
Підвищення командного духу

Ребята, обговорили дату поездки? Темку не нашла.

__________________

Все дела человеческие разрушаются, а плод милосердия остаётся всегда неувядающим, не подлежащим никакой перемене обстоятельств.