Поїздка в ДБЗТ

Не в мережі
Новачок
Зареєстрований: 14/09/10
Поїздка в ДБЗТ

Всім вітання! Smile Ми з чоловіком плануємо відвідати дитячий будинок "Сонечко" у м.Василькові. Інформацію можна прочитати тут: http://www.detdom.info/show_school?id=672 Точна дата ще не відома, оскільки тільки в п'ятницю маємо зустрітись із директором Тетяною Петрівною(раніше у неї не виходить) і визначити основні потреби цього закладу, які нам по силам забезпечити. Тому в ці вихідні поїздка маловірогідна, а скоріше це буде на 18-те грудня, що непогано, бо можна приурочити до дня св.Миколая. Досвіду в організації таких заходів поки не маємо, тому будемо вдячні будь яким порадам планування як поїздки, так і часу, проведеного з дітьми. Приєднуйтесь! )


Поділитися з друзями:
Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
13 років 6 місяців 19 днів
Поїздка в ДБЗТ

Всім привіт!

В п'ятницю зустрілись із директором закладу. Тетяна Петрівна виявилась дуже приємною пані. Доречі у неї змінився номер. На сайті зазначений старий, прохання замінити на: 096-955-77-02.

У дитячому будинку доволі затишно. Там 15 дітей, від 10 до 18 років.
Склали список одноразових і регулярних потреб:

Регулярні:

- миючі та дезінфікуючі засоби
- засоби особистої гігієни
- канцелярські товари
- одяг, взуття

Разові:

- лампи денного освітлення на стелю
- посуд(тарілки)
- інгалятори
- крани
- замки у двері(осердя)
- сковорідки
- пральна машина, бойлер у кімнату сімейного затишку
- принтер
- кварцові лампи переносні
- штори
- тюль
- килими

Ще діти мріють про караоке і газонокосарку Smile. Також у них є вольєр із папугами. раніше їх було біля 6, а зараз лишилось тільки двоє, тому можна ще докупити.

Ми почали з самого головного, на що директор акцентувала увагу. Купили вже 60 тарілок 30 глибоких і 30 середніх. Плануємо купити ще лампи денного освітлення.

На нашу пропозицію купити якихось ліків, бо наближається зимовий період, Тетяна Петрівна сказала, що вони ліки намагаються не вживати, а користуються народними засобами для підвищення імунітету. Тому будемо ще купувати лимони, часник і шипшину.

Поїздка попередньо запланована на суботу 18.12.2010 на ранок.

Приєднуйтесь! )

Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
13 років 6 місяців 19 днів
Поїздка в ДБЗТ

Говорили з директором з приводу розважальної програми. Вона порадила не влаштовувати якихось вистав, бо діти доволі дорослі. Запропонували будувати зустріч на звичайному спілкуванні.
Думаємо, що можна всіх разом зібрати і щоб кожен, включаючи нас, розказав про себе, про свої цілі, мрії успіхи і т.д.

Може ще хтось підкаже, як краще організувати проведення цього часу з дорослими дітьми. На які теми краще з ними говорити?

Будемо вдячні будь яким порадам!

Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
13 років 6 місяців 19 днів
Поїздка в ДБЗТ

Всем привет!

Наконец вчера нас приняли в детском доме - дата поездки переносилась несколько раз по просьбе директора.

Встретила нас заместитель директора – очень приятная женщина. Она нас познакомила с детками, мы отдельно пообщались и с мальчиками и с девочками. Детки были подросткового возраста, все очень симпатичные и доброжелательные. Девочки были более веселые, общительные, а ребята немного стеснялись ) . Мы кое-что рассказали про себя, чем занимаемся, чем увлекаемся. Ребята тоже рассказали про свои успехи, увлечения, планы. Атмосфера у них очень уютная, домашняя, воспитатели очень понравились.

В целом, очень довольны поездкой.

Привезли деткам фрукты, соки, посуду, одежду и караоке Smile .

Спасибо всем друзьям и близким, кто внес свой вклад!

Планируем ездить регулярно, так что присоединяйтесь!