Поїздка в Ніжин 24.12.11

Зображення користувача Ігор.
Не в мережі
Новачок
Зареєстрований: 29/12/11
Поїздка в Ніжин 24.12.11

Завдяки Вам ми зробили добре діло!

 

Кожному з нас буває самотньо. Розради шукаємо серед рідних і близьких людей, друзів. Однак не кожен має можливість знайти підтримки в оточуючих. Тому 24 грудня ми - працівники й підприємці з оптового ринку сільськогосподарської продукції «Столичний» - відвідали Ніжинський дитячий будинок-інтернат (Чернігівська область), щоб подарувати частинку свята й іншим. Тим, хто цього потребує найбільше, -  дітям, які залишилися без батьківської опіки, їхньої любові й ласки.  

Ми привезли з собою одні з найбільш необхідних речей – засоби індивідуальної гігієни, канцтовари, а також невід’ємний атрибут кожного свята Святого Миколая й Нового року – солодощі й фрукти. 

Та й ми не залишились без сюрпризів. Для нас найбільшим подарунком став невеличкий концерт, представлений дітьми. Вкотре переконались, що ці діти наділені особливим здібностями – від щирого серця дарувати свою любов і віддячувати за увагу до них.   

Дуже сподіваємося, що наступного разу до нас приєднається ще більше осіб, які не позбавлені людяності й бажання допомогти іншим, подарувати частинку любові, ніжності й уваги.

 

Окремо хочемо подякувати нашим підприємцям, які не залишилися байдужими й відгукнулись на прохання допомогти дітям!


Поділитися з друзями:
Зображення користувача tasya.
Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
14 років 4 місяців 4 дні
Поїздка в Ніжин 24.12.11

Так ось він Дід Мороз, який привіз мандарини(за поїданням цих фруктів я застала малечу) Wink

Дозвольте, і від свого імені подякувати всім, хто не залишився байдужим та порадував діток. 

Содіваюсь ми якось зможемо об"єднати наші поїздки. Поспілкувавшись з дітками ближче, кожен зможе переконатись в надзвичайній силі духу дітей, відкрити дивовижні таланти, побачити скільки радості приносять дітям буденні для нас речі, а головне, відчути, що діти щиро радіють приїзду друзів, їх теплу та увазі, більше, ніж подарункам.

__________________


... але кожен по своєму ми дійдем до Вифлеєму.

Зображення користувача Ігор.
Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
12 років 3 місяців 25 днів
Поїздка в Ніжин 24.12.11

Добре.) Вже в лютому можна планувати наступну поїздку.

Не в мережі
Волонтер
З detdom.info:
13 років 9 місяців 3 дні
Поїздка в Ніжин 24.12.11

Здравствуйте. Мы запланировали поездку на январь. Вот тема обсуждения http://www.detdom.info/forum/avtoprobig-vihidnogo-dnya/novorichniy-nizhin-poperedno-planuiemo-poyizdku-14-sichnya дата пока не точная, в течении пару дней мы сможем точно сказать какого числа поедем к детям. Присоединяйтесь, мы всегда очень рады новым людям.