Про розділ

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
Зареєстрований: 08/12/10
Про розділ

Все частіше на форумі лунають пропозиції про можливість проведення тих чи інших занять в дитячих будинках. Доречним був заклик об’єднання в групи для можливого заміщення при проведенні таких занять (адже тільки в систематичній роботі, погодьтесь, можна досягнути результату).

Всі ці думки дали поштовх для відкриття нового розділу, в якому ми можемо, як пропонувати свої знання та досвід для роботи з дітьми в дитячих будинках, так і залишати повідомлення про необхідність певного спеціаліст в дитячому будинку.

Адже якщо на мить зупинитися і поміркувати, то іноді нам самим не вистачає допомоги від сторонніх, але не матеріальної у вираженні якихось подарунків, а саме теплого слова, адресоване саме нам особисто, цікавої інформації, якою з Вами поділиться людина, компетентна в якісь сфері своєї діяльності.

Тож чому ми вважаємо, що дітям цього не потрібно? Вони ще такі маленькі і недосвідчені, а цікавляться усім. Так давайте поділимося своїм досвідом і вмінням кожний у своїй сфері роботи чи захопленням. Smile

А тим більше, що ми вже маємо успішний досвід у цьому починанні. Згадайте цікаву лекцію Катерини про догляд про догляд за ротовою порожниною або мастер-клас Миколи про зйомки телевізійних програм
http://www.detdom.info/cm/ua/actions/current/10061

Впевнені, що корисним у даному розділі будуть також розповіді про роботу, яка вже проводиться в даному напрямку.


Поділитися з друзями: