detdom.info

Допомагаємо дітям разом :)
  [Search] Пошук   [Recent Topics] Нові теми   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Користувачі   [Groups] На головну сторінку 
[Register] Реєстрація / 
[Login] Вхід 
Створення, потреби сім'ї та найближці плани  XML
Головна сторінка форуму » ДБСТ "Каравела" (сім'я Бугайових)
Автор Повідомлення
Kolokoltseva

[Avatar]

Від: Киев, Украина

Це просто чудо
Слава Богу

Разом змінимо світ на краще!
[Email] [WWW] [ICQ]
Radionova

зі співробітниками вирішили гроші, не використані на цю операцію, передати на лікування льоші http://www.detdom.info/forum/posts/list/30/1355.page, що і було зроблено -перевели на картковий рахунок мамі. щоро сподіваємось на скоріше одуження хлопчика!
Ludmila_

У день святий РІЗДВА ХРИСТОВОГО, Бажаєм щастя вам земного! В душі бажаєм зберегти уміння вірити й любити, а Бог вам щедрою рукою за вашу віру, за терпіння своє надасть благословіння!

Дякую за постійну підтримку та допомогу нашій родині із світлими святами, вітаєм вас всіх!

Людмила Бугайова.
Radionova

На днях розмовляли з Людмилою, вона якраз була в Києві з дітьми у стоматолога. Все-таки яка світла жінка, в мене такий заряд енергії від її кипучого оптимізму та любові до дітей
в червні з Ольгою LIPA плануємо відвідати їх, а зараз починаємо збір коштів для чергової дельфінотерапіі для Владика- їх записали на серпень, також Людмила дуже хоче організувати повний курс для Інески та Ніни. Вона не розуміє як дельфінотерапія діє, але результати очевидні для неї- після минулорічного спілкування з дельфінами покращились успіхи в школі, змінилося ставлення до оточуючого світу та людей.
Отож, будемо тримати вас в курсі.
LIPA

В четверг ездили в госте к семье Бугайових.

В семье прибавление +3 ребенка девочки Маша 3 года, Даша 4 года и Диана 15 лет. Все дети со своим "прошлым грузом", с которым нашим Родителям прийдется бороться!
Очень порадовало, что ремонт нового дома продвигается, в основном силами семьи и много новых покупок для дома было сделано за деньги английского фонда,
Мы привезли деньги на дельфинотерапию, которые уже дала деткам огромный толчек в умственном и эмоциональном развитии.
Нас очень хороши встретили и очень вкусно накормили!
Очень вхдохновила атмосфера Любви, Радости и Добродушия!

Еще раз хочу подтвердить, что наши МАМА и ПАПА это действительно люди с большой буквы!

Наташа разместит более подробное описание нашей поездки.

Сейчас мы занимаемся поиском и покупкой стиралной машины загрузкой 9 кг и посудомоечной машины на 12 комплектов.
Admin

[Avatar]

Супер! Ждём фото и подробный рассказ!
[WWW]

Головна сторінка форуму » ДБСТ "Каравела" (сім'я Бугайових)
Перейти: