detdom.info

Допомагаємо дітям разом :)
  [Search] Пошук   [Recent Topics] Нові теми   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Користувачі   [Groups] На головну сторінку 
[Register] Реєстрація / 
[Login] Вхід 
Родина Барсукових  XML
Головна сторінка форуму » Вони за крок до дитячого будинку
Автор Повідомлення
Radionova

Друзі!

в мене є 3 квитки на 6 січня на 12:30 в дельфінарій на вул. Фрунзе, 105 та 3 квитки на 7 січня на 13:00 в цирк (Перемоги, 2).
Хтось може повести дітей (своїх можна + Дашку взяти- вона дуже хотіла потрапити в дельфінарій). сама не можу - працюю а потім їду з Києва.

мій тел 050-874-02-67, телефонуйте, будь ласочка.
Gasya

[Avatar]

У меня есть новая детская колясочка для кукол. Мне подсказали, что это может стать хорошим подарком для девочек из семьи Барсуковых.
gasya_@ukr.net

С самими лучшими пожеланиями, Галя.
[Email] [ICQ]
Radionova

Gasya wrote:У меня есть новая детская колясочка для кукол. Мне подсказали, что это может стать хорошим подарком для девочек из семьи Барсуковых.
gasya_@ukr.net

я запитала у бабусі- звичайно, Даша була б рада! як Вам зручніше- самій відвезти чи передати?
Radionova

Radionova wrote:Друзі!

в мене є 3 квитки на 6 січня на 12:30 в дельфінарій на вул. Фрунзе, 105 та 3 квитки на 7 січня на 13:00 в цирк (Перемоги, 2).
Хтось може повести дітей (своїх можна + Дашку взяти- вона дуже хотіла потрапити в дельфінарій). сама не можу - працюю а потім їду з Києва.

мій тел 050-874-02-67, телефонуйте, будь ласочка.

Наталія сама водила Дашу і Даню в дельфінарій і наступного дня Дашу в цирк. І діти і сама бабуся в захваті
Linda

[Avatar]

Radionova wrote:

Наталія сама водила Дашу і Даню в дельфінарій і наступного дня Дашу в цирк. І діти і сама бабуся в захваті

А я водила Дашу на льодове шоу і давала запрошення на виставу "Морозко" московського ТЮГу!
Думаю, Даша запам'ятає ці новорічні свята!

Есть три вещи, которые нельзя запретить - думать, дышать и любить!
[WWW] [ICQ]
Radionova

Linda wrote:

А я водила Дашу на льодове шоу і давала запрошення на виставу "Морозко" московського ТЮГу!
Думаю, Даша запам'ятає ці новорічні свята!

Здорово! Наталія каже що Даша переповнена емоціями

було б здорово водити Даню частіше до дельфінів- може, він почав би говорити скоріше тим більше що йому дуже сподобалося. хай-но потеплішає і почнемо водити.
Gasya

[Avatar]

Radionova wrote:
Gasya wrote:У меня есть новая детская колясочка для кукол. Мне подсказали, что это может стать хорошим подарком для девочек из семьи Барсуковых.
gasya_@ukr.net

я запитала у бабусі- звичайно, Даша була б рада! як Вам зручніше- самій відвезти чи передати?

Могу и сама передать, только не знаю куда. Оставляю свой телефон, перезвоните мне и обьясните, как к ним попасть. Или оставте свой номер.

095-275-1924

С самими лучшими пожеланиями, Галя.
[Email] [ICQ]
Linda

[Avatar]

Gasya, тел. Натальи - 067 840 2736
Живут они на Ширме, можно заехать со стороны ул. Васильковской или Краснозвездного пр-та.

[WWW] [ICQ]
Radionova

вчора розмовляла з Наталією- і не впізнала її голосу
вона в розпачі і не знає що робити- повернулась з зони дочка і зразу до старого- не виходить на роботу, вживає наркотики, пропадає днями та кидається на всіх. Юра навіть не хоче з"являтися вдома- так набридли бійки з сестрою. Часом ввечері вимагає віддати їй Дашку- начебто, погуляти. Наталія силою її не пускає- бо невідомо що можуть зробити з дитиною.... Дашка під час цих сварок сидить в кутку і плаче.....
Гроші на дітей зараз не виплачують- треба знову подавати документи, а вчора дочка вкрала у матері останні 200 грн.. Я навіть не знала що їй порадити. Але наразі головне для Наталії наша підтримка, просто подзвонити та поговорити- і їй вже легше.

Друзі, може у когось будуть якісь думки? Коли звільняють з зони достроково, гадаю, органи повинні якось контролювати людину? Наркомани- вони ж не прогнозовані- невідомо що можуть зробити заради уколу. Наталія більш за все боїться за дітей- вони ж можуть і піти за мамою коли вона покличе....
Linda

[Avatar]

Только что позвонила Наталье... Я в ужасе от происходящего, все таки надеялась, что Тамара одумается...
Вообщем, она уже постоянно уходит из дома, колется или что-то принимает и говорит матери, что ничего поделать с собой не может...
Наталья нашла какой-то центр в Запорожье, куда принимают таких женщин - они там работают, лечатся. Просили перезвонить 9.03, но не факт, что туда нет очереди и берут всех без разбора.
Своим возвращением Тамара все поставила с ног на голову - и Юре, и Наталье нельзя нервничать, а они и переживают, и пытаются помочь, а все без толку. Естественно, это не может нравится и Виктору, мужу Натальи - он хозяин квартиры...
Пойду 8 марта к ним в гости, если кто-то хочет передать подарки или деньги - звоните - 067 596 1199, 093 0 555 459

[WWW] [ICQ]
Linda

[Avatar]

С нетерпением жду того дня, когда смогу рассказать всем, как все хорошо в семье Барсуковых...
Сегодня, как и всегда, продолжала удивляться героизму Натальи, которая живет в таких условиях! Тамара, ее дочь, проработала на заводе, куда ее устроили аж три дня. По ее собственным признаниям, отказаться от наркотиков она не может, какбы ей ни было жалко детей и маму... Наталья ужасно переживает, также как и Юра... Вообщем, Тамары уже три дня как нет дома, и родные не знают где она.
Юра продолжает работать в игровых автоматах, ему очень тяжело, но Наталья не нарадуется - он очень помогает семье, платит Даше за уроки английского и танцы! Сейчас Дашу по субботам водят в школу, где их будущая учительница готовит их, учит писать. А Дане собирают докумаенты, чтоб с осени отдать его в садик.
Со здоровьем у Натальи совсем плохо, очень нужно к урологу, но нет времени и денег, чтоб потом купить лекарства. Но она обещала на следующей неделе все-таки сходить к врачу.

Спасибо всем, кто передавал подарки, и Ленчику за материальную помощь!

This message was edited 1 time. Last update was at 08/03/2010 16:44:11

[WWW] [ICQ]
Radionova

Я просто зі страхом думаю що буде з дітьми, якщо з Наталією щось трапиться...
В неї знову цукор скаканув- все із-за переживань та хвилювань за дочку... В неї нездорові набряки, нормального харчування немає. Зараз їй як ніколи потрібна наша допомога. Навіть просто дружня бесіда- і їй вже легше і спокійніше на душі. Також потрібне лікування- цілком сер"йозне і систематичне- інакше вона не витягне.
Дякуємо всім, хто зможе відгукнутися та допомогти цій сильній жінці.
Linda

[Avatar]

Утром позвонили из РОВД... Тамара уже у них
За что взяли - не ответили, сказали, что как всегда. Наталья подозревает, что за кражу мобилок. Просили привезти документы и справки для Тамары.
Вот такие невеселые новости, хотя никто в таком исходе и не сомневался(((

This message was edited 1 time. Last update was at 09/03/2010 12:13:40

[WWW] [ICQ]
Radionova

Тамару вже випустили під підписку.... до суду.....
Дома вона не з"являється, але Наталія видзвонила її щоб піти до нотаріуса- в опікунському сказали, що якщо мати письмово підтвердить свою неспроможність утримувати дітей, то питання з опікунськими вирішиться напротязі місяця, інакше через суд це займе біля пів-року.

Наразі вже другий день Наталія, як і обіцяла, проходить обстеження- уролог, онколог і т.д. результати будуть відомі 22-23 числа. Тоді і відповідне лікування буде назначено. На ці вихідні планую навістити їх.
Linda

[Avatar]

Я теж дзвонила Наталі і дуже здивувалась, що Тамару відпустили...
На вихідних Наталя з дітками приєднається до нашого походу у дельфінарій

[WWW] [ICQ]

Головна сторінка форуму » Вони за крок до дитячого будинку
Перейти: