Акція "Соціальна ялинка в Черкасах"

Не в мережі
Новачок
Зареєстрований: 30/11/07
Акція "Соціальна ялинка в Черкасах"

До черкаського офісу Діда Мороза вже надійшло близько 500 листів від категорійних дітей. Найближчими днями тут планують отримати ще понад тисячу листів. Усі дитячі послання Діду Морозу та Святому Миколаю спочатку нумеруються. Потім дитячі мрії з листів переписують на маленькі новорічні листівки, якими прикрашають чотири ялинки. Номер кожної листівки відповідає номеру дитячого листа.
Ялинки, прикрашені листівками-побажаннями, стоять у найбільших супермаркетах міста: "Плазмі", "Гранд-Маркеті", Будинку торгівлі та "Фуршеті". Городяни, які приходять до цих магазинів по покупки, можуть вибрати собі листівку з ялинки і купити те, що в ній написано. Придбаний подарунок приймає волонтер, який стоїть біля ялинки.
Поруч із кожною ялинкою розташована скринька для пожертвувань, щоб черкащани, які не мають часу для пошуку подарунка, змогли зробити свій внесок у дитяче свято. Взяти участь в акції запрошують також і черкаські підприємства. Ті подарунки, які не придбають городяни, будуть куплені за пожертвування. Так жоден дитячий лист не залишиться без відповіді, а дитина без подарунка, обіцяє Анжела Одарич.
Омріяні подарунки маленькі черкащани отримають із 19 грудня по 1 січня. Їх принесуть їм десятки волонтерів, представників від Діда Мороза.
ЗДІЙСНИТИ дитячу мрію можна у супермаркетах:
"Фуршет": вул. Сумгаїтська, 20.
Будинок торгівлі: бул. Шевченка, 207.
"Гранд-Маркет": вул. Гагаріна, 55.
Торговий дім "Плазма": бул. Шевченка, 145.
Або безпосередньо звернутись до оргкомітету за тел. 71-56-67


Поділитися з друзями:
Не в мережі
Волонтер
З detdom.info:
16 років 5 місяців 13 днів
Акція "Соціальна ялинка в Черкасах"

Супер!!! Світ стає кращим і добрішим!

__________________

С уважением misha tdi

Topic locked