Тетяна Ображей

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
Зареєстрований: 08/12/10
Тетяна Ображей

У селі Красне Чернігівської області проживає сім’я Ображей. З народження у їхньої дитини виявлено захворювання на ДЦП (дитячий церебральний параліч) - досить складне захворювання, при якому психічний та фізичний розвиток дітей затримується. Та, на щастя, в Україні є міжнародна клініка реабілітації дітей хворих на ДЦП за методом Козявкіна ]]>http://www.reha.lviv.ua]]> , де за підтримки http://www.detdom.info// вже пролікувався Руслан Швидкий з міста Фастів. Результати неймовірні. Це можна зрозуміти з листа, який на нашу адресу прислала мама Руслана. Лікування у клініці та проживання, звісно, платне, та кошти, витрачені на лікування, допомагають у подальшому розвитку дитини. Приблизна вартість лікування - 5 тисяч гривен. Остаточна сумма буде названа тільки після консультації спеціалістів клініки. На жаль, у мами Тетянки немає коштів, щоб навіть відкрити поточний рахунок, та чесно кажучи, у розмові зі мною вона сказала, що всі обіцяють та ніхто не допоміг. Ситуація, в якій вона опинилась, досить складна. Кошти, які вони отримують від держави, повністю витрачаються на ліки, а на життя не залишається нічого. Тяжко собі уявити, як живе ця сім’я. Коли я запитав, чи купують дитині соки, банани чи апельсини, Валентина мало не заплакала: «У нас тільки картопля та огірки». Навіть здоровій людині тяжко витримати такий раціон, що вже казати про хвору дитину. Мама не має можливості піти працювати, адже таку дитину не можна залишити без догляду. Єдина надія на наше співчуття, небайдужість до долі цих людей і бажання допомогти їм. Всі, хто може допомогти Тетянці - не зволікайте! Зв’язатись з мамою можна через мене, координатора нашого проекту Щербину Михайла. Зараз ми зайняті відкриттям рахунку для перерахування коштів на лікування, маємо надію якнайшвидше розмістити реквізити рахунку. Адреса сім'ї Ображей: Чернігівська область, село Красне, вул.Шевченка, 93 Ображей Тетянка та Валентина Олександрівна (мама) Координатор http://www.detdom.info Михайло Щербина: 8(050) 416 06 18


Поділитися з друзями:
Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 3 місяців 24 дні
Тетяна Ображей

07.11.2007 Дякуємо всім небайдужим людям, які відгукнулись на нашу статтю про сім’ю Ображей про лихо, яке їх спіткало.

Особлива подяка нашій добрій знайомій Ользі за передані перші 100 доларів США для лікування Тетянки, а також всім небайдужим людям, які телефонують, щоб дізнатись про стан справ.

Повідомляємо Вам, що вже відкрито поточний рахунок для перерахування коштів на лікування.

Та ще є одна проблема, яку надіємось з Вашою допомогою вирішити. Ми не маємо можливості оперативно зв’язуватись з Валентиною (мамою Тетянки). Тож якщо Ви можете подарувати Валентині мобільний телефон ( можна б/у тільки у задовільному стані). Це значно прискорить процес підготовки документів для лікування.

Реквізити для перерахування коштів:

Банк отримувач- Імексбанк

МФО 328384 Код банку 20971504

р/р 26202110104001

Призначення платежу:

Для зарахування на особистий рахунок Ображій Валентини Олександрівни

У гривнах: 26201838679002

У валюті: 26209110104004

Контактна особа - Щербина Михайло 8 (050) 416 06 18

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 3 місяців 24 дні
Тетяна Ображей

14.11.2007 Тетянка Ображей готується до лікування.

На данний момент мама Тетянки займається оформленням документів, які необхідні для лікування у міжнародній клініці реабілітації дітей хворих на ДЦП за методом Козявкіна ]]>http://www.reha.lviv.ua]]> .

На жаль, через відсутність у сім'ї телефону, ми маємо можливість спілкуватися з ними тільки через сусідів, що, звичайно, спричиняє складності

Ми не знаємо, чи прерахували кошти окрім 100 доларів США, які передала Ольга. Велике прохання до Вас, при перерахуванні коштів зв’яжіться зі мною та просто повідомте про факт перерахування, будемо дуже вдячні. Адже банк знаходиться в м. Чернігів і Валентина не має змоги оперативно провіряти рахунок.

Від оперативності надходження коштів залежить і лікування, так як курси проводяться через певні проміжки часу, а повідомити, на який курс приїде дитина, потрібно заздалегіть.

Дякуємо всім тим, хто допомагає дитині подолати шлях до одужання.

З повагою,
координатор інтернет-проекту http://www.detdom.info
Щербина Михайло 8(050)416 06 18

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 3 місяців 24 дні
Тетяна Ображей

22.01.2008 Радісні новини сім’ї Ображей

Допомога надходить тим, хто її потребує! Тетянка Ображей з мамою перебувають у реабілітаційному центрі «Відродження», який знаходиться у місті Чернігові.

Це, звісно, дещо змінило процес підготовки до лікування у міжнародній клініці реабілітації дітей хворих на ДЦП за методом Козявкіна ]]>http://www.reha.lviv.ua]]>, та з іншої сторони радує, що керівництво області теж реагує на статті які розміщуються на http://www.detdom.info//.

Радує і той факт, що на рахунок Тетянки надходять кошти на лікування, на даний момент на рахунок перераховано 2 400 гривень. Надіємось на те що сума збільшиться, адже для поїздки до Трускавця необхідна сума у 5 000 гривень, після цього ми зв’яжемось з клінікою та зможемо уточнити про способи, якими Тетянка зможе дістатися на лікування.

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 3 місяців 24 дні
Тетяна Ображей

04.02.2008 Раді повідомити Вам про те, що Тетянка з мамою повернулись до дому після курсу реабілітації у Чернігівському центрі «Відродження».

Приносимо вибачення за неоперативне розміщення інформації про надходження коштів на їхній рахунок. На це були об’єктивні причини. Неможливість зв’язку з мамою не дала можливості вчасно розмістити інформацію, та тепер, коли вони вдома, ми зможемо зв’язатись з ними, та дізнатись про сумму яка надійшла на рахунок і прізвища та організації, які перерахували кошти.

На даний момент на рахунку є більше 8 000 гривень, за які приносимо Вам щиру вдячність. На жаль, поки що ми не маємо інформації про Ваші імена, а ті люди, про чию участь у долі Тетянки ми знаємо, побажали залишитись невідомими.

Дякуємо всім Вам за допомогу!

Тепер будемо розпочинати процесс оформлення документів для віправки Тетянки на лікування до міжнародної клініки реабілітації дітей хворих на ДЦП за методом Козявкіна.

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 3 місяців 24 дні
Тетяна Ображей

05.03.2008 Новини сім'ї Ображей

Нещодавно ми відвідали родину Ображей, які проживають в с.Красне Чернігівської області.

Дякуємо Олегу, який профінансував нашу поїздку, купив фрукти та соки для маленької Тетянки.

Життя родини з того моменту як розмістили інформацію про Тетянку на http://www.detdom.info// неймовірно змінилось, адже коли мама Валентина побачила, що Ви перераховуєте кошти на лікування незнайомоъ дитини, вона відчула, що біда, яка спіткала їхню родину, турбує всіх, хто про неї дізнався, що вона не одна, а оточена увагою інших людей.

Для поліпшення фінансового становища родини, вирішила піти на роботу, а доглядати за Тетянкою залишається тато.

Вже не помітно у очах Валентини глибокого суму, а все частіше з'являється посмішка. То ж коли їй запропонували взяти участь у вокальному ансамблі їхнього села, вона погодилась і виявилось, що вона має дивний голос.

Так сталось, що наш візит відбувся в той момент, коли проходив огляд художньої самодіяльності і ми стали свідками виступу Валентини.

Після концерту всі ми поїхали до Тетянки, дякуючи нашому незмінному фотокору, Миколі Бондарчуку маємо можливість представити Вам декілька фотографій нашого візиту.

Тетянка спочатку трохи розгубилась від такої кількості людей, та з часом вже посміхалась до нас.

На рахунку Валентини вже є 11 000 гривень, отже, тепер ми можемо розраховувати на два курси лікування.

На жаль, на даний момент в Чернігівській обласній лікарні зіпсувався рентген апарат, тож ми не маємо можливості зробити знімки, які необхідні для відправлення Танюши на лікування, та надіємося на те, що найближчим часом це питання вирішиться.

Ще одна радісна новина - у Валентини вже є мобільний телефон, так що тепер кожен з Вас має можливість спілкуватись з нею 8 093 336 90 62

Читати всю статтю та переглянути фотографіїї можна тут:
http://www.detdom.info/cm/ua/actions/current/11141

Не в мережі
Волонтер
З detdom.info:
16 років 5 місяців 13 днів
Тетяна Ображей

Хочемо повідомити наших друзів про те що на даний час ситуація в сім'ї Валентини прийшла до норми. Дякуємо всім тим хто переказував кошти на лікування, тим хто допомагав їм подолати складний період в житті. Стан здоров'я Тетянки дякуючи Вашій допомозі суттєво змінився на краще. Також радує те що державні служби теж допомагають їм проходити курси лікування у центрі реабілітації "Відродження". Також сільска рада с.Красне надає посильну допомогу у вирішенні побутових проблем.
У Валентини змінився номер мобільного телефону 8 093 850 86 16

__________________

С уважением misha tdi

Topic locked