Новини

  • 31.01.24
    Прийомна родина Новосильних виховує 3 дітей. Одна з дітей – рідна,  дівчинці  Лізі 4 роки, має інвалідність. Батько звернувся щодо лікування у стоматолога для Лізи, проблеми з зубами.
  • 25.01.24
    Ще в листопаді зверталися до наших підписників та читачів з проханням допомогти учасникам «Успішного старту» з постільними приналежностями, адже виявили, що майже половина з них не забезпечені належним чином цими речами. На наш заклик відгукнулася канадська компанія ]]>Progressive Automations]]>. І ось, після зимових канікул 28 дітей отримали чудові теплі ковдри, новенькі подушки та постільну білизну. Настя П.
  • 19.01.24
    Раніше ми писали, що за підсумками навчального півріччя вирішили відзначити найкращих учасників проєкту «Успішний старт». Обирати найкращих було важко, адже наші критерії це не тільки відмінні оцінки у навчанні та виконання умов проєкту, але й старання та завзятість. Перед Новим роком двоє дітей з Таращанського коледжу Артем К. та Ангеліна  П. вже отримали свої подарунки. Тепер час відзначити інших.
  • 19.01.24
    ПОТРЕБУ ЗАКРИТО! ДЯКУЄМО КРІСТІНІ ТА ЮРІЮ! 
  • 17.01.24
    Війна продовжується і наші захисники самовіддано боронять неньку Україну. Звісно потреби у бійців є і підтримка вкрай потрібна їм.
  • 11.01.24
    10 січня розпочався онлайн курс з української мови для учасників проєкту "Освітній HUB". До курсу долучилися 15 випускників 2024 зі шкіл Херсонської та Харківської областей (деокупована та прифронтова території). Протягом 4-х місяців, 2 рази на тиждень по 2 години, учні будуть активно навчатися та якісно готуватися до вступних тестів з української мови!
  • 04.01.24
    «Шановні діти! Майбутні абітурієнти! У вас нелегкий час – через обстріли, еміграцію і все, що відбувається в країні. І саме в цей час вам потрібно готуватися до вступу і НМТ. …. Попри все ви маєте це робити. Бо саме ми будемо підіймати Україну і робити все, щоб вона розвивалася!» - саме такий головний меседж від Alyona Alyona до учасників проєкту "Освітній HUB".
  • 03.01.24
    Неоніла Б. –  вдова, виховує  трьох дітей 11, 7 та 6 років. Родина перебуває на обліку соціальної служби як така, що потрапила у скрутні життєві обставини. Але жінка належним чином піклується про дітлахів, проте дуже потребує допомоги, бо знайти роботу тяжко, да й ще з трьома дітьми.
  • 02.01.24
    Ілля П. – учасник «Успішного старту», навчається в Таращанському коледжі. Хлопець батьків не знав, усиновила звичайна сільська родина, у якої матеріальне становище складне – батько з інсультом, мати доглядає за ним. Ілля як може допомагає родині, намагається підробляти у вільний час, і у самого хлопця є проблеми зі здоров’ям, на даний час оформляє інвалідність.
  • 28.12.23
    Минуло півроку з початку навчального року. У проєкті «Успішний старт» цьогоріч приймає участь рекордна кількість учасників – 123 юнаків та дівчат. Ми вирішили відзначити найкращих учасників, які показали відмінні результати з навчання та активної  участі в житті навчального закладу.