Допоможемо старим знайомим

25/03/16

Всі ми пам'ятаємо родину Хвостик - маму Людмилу, випускницю "Балаклійської школи-інтернат", та двох ії чудових діточок: Ігоря - 2 роки та Іринку - 1 рік. Влітку, завдяки вам, дорогі благодійники, для Людмили було придбано будиночок в Харківській області.

Родина дуже щаслива, що має свою оселю. Людмила хороша господиня, з задоволенням займається господарством: ще восени випололи бур’яни та переорали город – 23 сотки; прибрали в дворі, розібрали старий сарай, що був у аварійному стані. Але, одразу при купівлі будинку, стояло питання про заміну старої електропроводки. Цю роботу необхідно зробити до кінця опалювального сезону (родина газом не користується і єдиний спосіб готувати їжу - електроплитка).

 

Наш волонтер Олена (нік OlenaG) звернулась до ремонтної організації, яка склала смету на ремонт. Проводка виконана в кабельних каналах по поверхні буде коштувати родині 4506 грн. Для матері-одиначки ця сума непідйомна. Тож знову звертаємось до вас з проханням допомоги! 

   

Для заміни проводки необхідно зібрати: 4506 грн. (потреба закрита)
Дякуємо всім благодійникам! 

Реквізити для перерахування коштів: картковий рахунок Приватбанку 5168 7420 2343 3661 на ім`я волонтера Шило Олега Михайловича

Контактна особа:  координатор проекту «Родині потрібна допомога»  Альона Шередеко +38 (050) 416-06-13

Просимо звернути увагу, що даний картковий рахунок призначено для збору коштів на допомогу родинам, які опинились в складних життєвих умовах. Якщо Ви бажаєте щоб кошти були використані на конкретну сім’ю залишайте, будь ласка, повідомлення в коментарях: "На родину Хвостик". В іншому випадку detdom.info залишає за собою право використовувати кошти для  будь-якої родини, відповідно до терміновості їхніх потреб.

Звіт надходжень на карту можна подивитися ]]>тут>>]]>


Поділитися з друзями:

Зображення користувача OlenaG.
Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
11 років 2 місяців 16 днів
Допоможемо старим знайомим

Друзі хочу звернути вашу увагу, що ремонт електричної мережі для родини має дуже велике значення, мама після закінчення опалювального сезону не зможе нормально готувати їжу, також проблема з застосуванням пральної машинки і підключення холодильника. Всі ці електроприбори у родини є, але вони не працюють. Тому прошу всіх у кого є можливість допоможіть родині Хвостик. Дякую моїй подрузі яка передала 700 грн. на ремонт даху. 

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 3 місяців 25 днів
Допоможемо старим знайомим

Шановні благодійники! Завдяки вам сума потрібна на заміну електропроводки зібрана! Сьогодні гроші були перераховані нашому волонтеру Олені (OlenaG), днями розпочнуться ремонтні роботи. Чекаємо на звіти.

Зображення користувача OlenaG.
Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
11 років 2 місяців 16 днів
Допоможемо старим знайомим

Велике всім дякую, гроші надійшли, роботи повинні розпочати на пачатку наступної неділі. Після завершення робіт буде надана вся необхідна документація. 

Зображення користувача OlenaG.
Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
11 років 2 місяців 16 днів
Допоможемо старим знайомим

Друзі доброго дня. Інформую вас, що  заміна мережі електропроводки було проведено 10-14 травня. Була затримка з вини ремонтної організації. Акт виконаних робіт я передам пізніше. Роботи виконані в повному обсязі і на належному рівні. Людмила з дітьми вам дуже вдячна за підтримку. Зараз працюють всі електроприбори, і мама може не тільки приготувати їжу, але і прати машинкою і користуватися холодильником. Ще трохи інформації про життя родини - мама відновила свої документи і подала на соціальну допомогу заявку, так як аліментів вона не отримувала,  то родина може отримувати допомогу без урахування аліментів. Допомогу повинні призначити найближчим часом.  Також мама 2-3 рази на тиждень працює на сільських роботах, що дає їй можливість забезпечити дітей продуктами харчування, діти в ці дні залишаються з дорослими рідними мами. 

Зображення користувача Шередеко Алена.
Не в мережі
БлогерВолонтер
З detdom.info:
8 років 10 місяців 1 день
Допоможемо старим знайомим

Уррррррраааа!!!!