Допоможіть зібрати кошти на заміну вікон

21/09/17

Друзі, до нас звернулося керівництво коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування Національного Авіаційного Університету, в якому навчається багато випускників інтернатів та дитячих будинків.

2014-2015 року організація, яка здійснювала теплопостачаня коледжу, без попередження і безпідставно розірвала договір. Постала необхідність встановлення автономного опалювання та заміни застарілих дерев`яних вікон на пластикові для зберігання тепла в аудіторіях коледжу.

Враховуючі, що держава сьогодні здійснює фінансування лише стипендії, заробітної плати та комунальних послуг, а також брак коштів на спеціальному фонді коледжу, що складається з оплати студентами за навчання, батьки студентів щороку ініціюють благодійний збір коштів, які направляються на покращення матеріально-технічної бази навчального закладу. Зокрема за останні два роки завдяки коштам, отриманих від батьків вдалося встановити 130 пластикових вікон із 190, тобто на сьогоднішній день на 80 % замінено старі дерев`яні вікна на сучасні пластикові. А зважаючі на те, що два корпуси коледжу експлуатуються з 1954 та 1956 років, це дуже важливо.

У зв`язку з цим, колектив коледжу звертається до меценатів та благодійників з проханням надати фінансову допомогу для проведення завершальних робіт по заміні старих вікон на металопластикові. Відповідний фінансовий звіт директор коледжу Канава В. гарантує.

Благодійну допомогу можна перерахувати за такими реквізитами:

Отримувач: Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету

Рахунок: 35222336004073

Банк: ДКСУ м. Києва

МФО банку: 820172

ЄДРПОУ: 02570575


Поділитися з друзями: