Дорожче срібла і злата душа, яка добром багата

14/10/18

В Олешківському районі на один дитячий будинок сімейного типу стане більше. Тут у сімейному оточенні будуть виховуватись діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Людмила та Микола Мосійчуки з 2004 присвятили своє життя дітям, у яких не склалося жити разом з біологічними батьками. Жили вони тоді у невеличкому будиночку в одному з віддалених районів Херсонської області, але ж знайшли місце у своєму серці та житлі для чотирьох малят з різних сімей, яким була вкрай потрібна родина.

Батьки не залишались байдужими до долі дітей, які були поруч. Згодом, один по одному в родині з`явилися четверо дівчаток різного віку, яких батьки удочерили. Так діточок стало вже вісім.

За допомогою спонсорів в м. Олешки  Херсонської області, поруч з обласним центром  для родини побудовано сучасний двоповерховий будинок, де вже  комфортно може розміститись велика сім`я. Це стало великим кроком в підтримці родини. Але будинок – це тільки голі стіни, решту родина повинна була зробити за власний кошт і реально оцінюючи свої можливості, всі внутрішні стіни в будинку батьки  просто облаштували  плитами ДСП, які де вкрили лаком, де пофарбували. Провели водяне опалення, встановили котел під тверде паливо.

Багато коштів було витрачено на юридичне оформлення будинку. А ще попереду проведення газопостачання до будівлі. На цей час родина поповнилась ще двома хлопчиками, які мають інвалідність.

Щоб переїхати в новий будинок залишилося тільки його облаштувати! 

Друзі, вважаємо, що допомога дитячим будинкам сімейного типу вкрай важлива! Особисто знаємо таких людей, які залюбки забирали би дітей з інтернатів, але в багатьох «камнем преткновения» стає саме проблема з житлом. Допоможемо великій родині до весни переїхати в нову будівлю!!! 

 Потреби:

- проведення газопостачання до будівлі (приблизно коштує 100 тис. грн..)
- постільна білизна
- рушники
- ковдри
- меблі (ліжка, шафи для одягу, столи для навчання, м`які меблі)
- занавіски на вікна
- килими
- душова кабінка
- кухонна побутова техніка (міксер, блендер тощо)

Допомогу можна надсилати за адресою:

Адреса Нової пошти:

Відділення №1, вул. Гвардійська, 153а, м.Олешки, Херсонська область, 75100

Відділення Укрпошти

вул. Гвардійська, 28, м.Олешки, Херсонська обл., 75100

Контактна особа: фахівець із соціальної роботи Голубченко Інна Георгієвна

моб. 095-168-41-58

Реквізити для перерахування коштів: UA 16 322313 0000026005000037398 у філії АТ "Укрексімбанк" у м. Києві ЄДРПОУ 40808785 ГО "Команда детдом.інфо" Призначення платежу "Благодійна пожертва"Якщо Ви бажаєте, щоб кошти були спрямовано саме на цю родину, будь ласка повідомте про це координатора в особистих повідомлення. Дякуємо.

Контактна особа:  координатор проекту «Родині потрібна допомога»  Альона Шередеко +38 (050) 416-06-13


Поділитися з друзями:

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 4 місяців 22 дні
Дорожче срібла і злата душа, яка добром багата

Дякуємо ]]>студії штор і текстилю]]> та особисто Інні Літвіновій за гарні подаруночки для ДБСТ Мосійчук