"Хороший пример - заразителен" :)

04/07/17

Гарний приклад одноліткам подали Оксанка і Настя, відвідавши стоматолога наприкінці червня. Тож бажаючі полікувати зубки вишикувалися у чергу Smile

Зранку 3 липня троє молодших друзів відвідали Центр мікрохірургії ока. Юлі, Насті та Яні було проведено діагностику зору. У Насті виявлено проблеми з зором, призначено лікування окулярами.

Далі спеціалісти клініки "Mamadetist" оглянули хворі зубчики двох підопічних дівчаток. Провели лікування каналів хворого зуба 13-річної Юлії, заклали ліки та призначили наступний візит не раніше ніж через місяць. Надали професійну допомогу та рекомендації щодо догляду за ротовою порожниною 16-річній Яні. Всі процедури були проведені з увагою та турботою про юних пацієнтів.

Дівчатка виховуються в одному з інтернатів Київської області та зараз перебуваютьу у таборі "Мій друг". Їх старші друзі торбуються про здоров'я дівчаток!

Дякуємо головному лікарю Анні Іванівній Криловій та спеціалістам ]]>дитячої стоматологічної клініки "MamaDentist"]]>, професору Сергію Олександровичу Рикову та спеціалістам ]]>"Центру мікрохірургії ока"]]> за оперативний відгук та надану допмогу!

 

Допомогти просто!

Допомогти може кожен із нас! 

Більше про проект «Право на здоров’я» ось тут >>


Поділитися з друзями: