Коні допоможуть ставати на ноги дітям-сиротам, хворим на ДЦП. Допоможи придбати коня!

17/04/14

Для допомоги тяжко-хворим дітям-сиротам із Залучанського дитбудинку потрібно придбати коня для проведення іпотерапевтичних занять!



Більшість дітей-сиріт, котрі є вихованцями Залучанського дитячого будинку-інтернату (Івано-Франківська область), мають діагноз дитячий церебральний параліч, вони або прикуті до ліжка, або можуть ходити лише із сторонньою допомогою.

Один із сучасних, прогресивних та водночас доступних способів долання цієї тяжкої недуги — іпотерапія, тобто лікування за допомогою верхової їзди на конях. Такий метод лікування добрий і тим, що між дитиною та конем виникає тісний позитивний емоційний зв'язок, який не тільки знімає страх перед заняттями, але й суттєво посилює лікувальний ефект.

Наразі потрібно придбати коня, спеціально підготовленого для іпотерапевтичних занять (вартість коня 10 000 грн.).

У благодійника, який раніше обіцяв допомогти з придбанням коня, зараз змінилися обставини і він немає такої можливості. У подальших планах облаштування невеликого закритого іподрому, в якому лікувальні заняття можна буде проводити за будь-якої погоди.

Для вихованців Залучанського дитбудинку можливість самостійно пересуватися – це вже „двері” в інший світ. Навіть діти, котрі принаймні можуть самостійно повзати, мають більше можливостей. Разом ми можемо відкрити дітям ці „двері” в інший світ! Діти чекають саме Твоєї допомоги! Навіть пожертва у 50 гривень буде дуже корисною.

Як допомогти дивись ]]>ось тут >>

]]>Скільки пожертв вже зібрано дивись ]]>ось тут >>]]>

Контактна особа: Василь, тел. (0342) 502-403 

Допомогти може кожен із нас! Посмішка


Поділитися з друзями:

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 3 місяців 24 дні
Коні допоможуть ставати на ноги дітям-сиротам, хворим на ДЦП. Допоможи придбати коня!

Кобила Глорія вже у Залучанському дитбудинку 

]]>http://ubm.org.ua/novyny/kobila-gloriya-vje-u-zaluchanskomu-ditbudinku.html ]]>