Корпоративне волонтерство

Сучасний працівник – це не просто кваліфікований спеціаліст, це людина з активною громадською позицією та соціальним спрямуванням. Понад 50 % працездатного населення економічно розвинених країн займаються волонтерством. Для України поняття «волонтерство», а тим паче «корпоративне волонтерство» відносно нове. Та останні дослідження і публікації, свідчать про активний ріст корпоративної соціальної відповідальності серед вітчизняних компаній. Спільні соціальні акції та ініціативи співробітників набирають нових форм та стають інструментом згуртування та розвитку колективу, компанії, бізнесу.

Варто зазначити, що програма корпоративного волонтерства – це інструмент, що дозволяє зміцнити корпоративний дух компанії, покращити мікроклімат у колективі, встановити нові контакти з партнерами та покращити репутацію компанії вцілому.

Для дітей, що проживають у інтернатних закладах участь саме таких волонтерів – це приклад успішної дорослої людини, друга, що може поділитися своїм досвідом та порадою, направити та підтримати у навчанні, життєвих питаннях тощо.

Втілення програми корпоративного волонтерства передбачає ряд кроків, ми умовно поділили їх на 3 етапи, тож:

Етап 1. Підготовча робота:
- проведення попепередніх зустрічей з ініціаторами програми корпоративного волонтерства;
- підбір дитячих закладів для старту проекту.

Етап 2. Старт проекту у кожному регіоні/ відділенні:
- презентація проекту, обговорення, відповіді на запитання;
- проведення ввідного експрес-тренінгу;
- допомога в організації волонтерських поїздок до дітей: планування програми, консультування, участь;
- обговорення вражень. www.detdom.info – соціальна мережа для спілкування та об’єднання регіональних ініціатив допомоги дітям.

Етап 3. Розвиток проекту у регіоні/ компанії:
- формування довгострокових планів корпоративного волонтерства;
- залучення нових співробітників, партнерів, друзів;
- охоплення більшої кількості дитячих закладів;
- підтримка інших благодійних ініціатив співробітників.

Ми готові до співпраці.

ОСТАННІ НОВИНИ ПРОЕКТУ:

09/10/23

Щира подяка юридичній фірмі Аvellum за підтримку учасників проєкту «Успішний старт» (english version below)

Щиро вдячні співробітникам української ]]>юридичної фірми Avellum]]> за підтримку учасників проєкту «Успішний старт» Артема та Єлизавети. Артем та Єлизавета навчаються в Таращанському коледжі за спеціальністю «Право» та потребували стипендіальної підтримки у розмірі 25000 грн на рік на одну дитину.
23/05/22

Компания CheckDom запрошує дітей з дитячих будинків Києва до кінотеатру Multiplex

До уваги керівників дитячих будинків та батьків вихователей ДБСТ, які знаходяться зараз у Києві. Є чудова можливість подарувати трошки позитивних емоцій вашим дітям, а саме відвідати найкращий кінотеатр ]]>Multiplex]]> для перегляду мультфільму.
04/01/22

Свято завітало і в наші родини

Дякуємо вірним друзям співробітникам юридичної компанії  ]]>"Baker McKenzie"]]>, для яких вже стало традиційним під Новий рік вітати родини у складних життєвих обставинах продуктовими кошиками.
21/05/20

Онлайн тренінг для волонтерів агроіндустріального холдингу МХП.

На базі тренінгового центру detdom.info проведено чергові онлайн тренінги на тему: "Складна поведінка дітей. Причини, наслідки". Цього разу для волонтерських груп агроіндустріального холдингу МХП, що штурмують інтернати західного регіону.
15/05/20

Онлайн зустріч з кураторами волонтерських груп агроіндустріального холдингу МХП.

Тренінг центр detdom.info продовжує свою дільність онлайн. Цього разу відбулась зустріч з кураторами волонтерських груп агроіндустріального холдингу Миронівський Хлібопродукт, які працюють в різних регіонах нашої країни. Очільники груп розповіли про свої поїздки, поділились враженнями і планами на майбутнє. Також отримали відповіді наших тренерів на питання, що їх хвилюють.
30/04/20

ОНЛАЙН ТРЕНІНГ ДЛЯ ВОЛОНТЕРІВ ЮРИДИЧНОЇ КОМПАНІЇ AVELLUM!

На базі тренінгового центру detdom.info було проведено черговий онлайн тренінг на тему: "Складна поведінка дітей. Причини, наслідки". Цього разу слухачами була волонтерська  група юридичної компанії AVELLUM, яка опікується дитячим будинком сімейного типу сім'ї Бондаренко, що на Київщині. Юристи-волонтери подякували нашим тренерам за цікаву і корисну інформацію, а також відзначили, що отримані знання стануть у пригоді не лише у спілкуванні з дітьми, а й в повсякденному житті. Заклад чи установа:  Дитячий будинок сімейного типу родини Бондаренко (Київ)
23/04/20

Проведено тренінг "Складна поведінка дітей. Причини, наслідки" для штурманів "Baker McKenzie"

22 квітня зустрічалися онлайн з командою волонтерів міжнародної юридичної компанії ]]>"Baker McKenzie"]]>. Було проведено тренінг "Складна поведінка дітей. Причини, наслідки." Координатори детдом. інфо також дали відповіді на хвилюючі запитання. Заклад чи установа:  КНЗ "Вишевицька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІступенів" Житомирської обласної ради
03/03/20

Долучайтеся до проєкту - Творчий табір "LIKE"

ТАБІР ВІДМІНЕНО У ЗВ`ЯЗКУ З ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЮ СИТУАЦІЄЮ В КРАЇНІ ТВОРЧИЙ ТАБІР "LIKE" 
19/02/20

Проведено тренінг для нової команди Агроіндустріальний холдінг "МХП"

Нова команда штурманів центрального офісу Агроіндустріального холдінгу "МХП" готова до роботи! Дякуємо за чудову атмосферу на тренінгу та гостинність! Відгук від учасниці тренінгу Ані:
26/11/19

Перша поїздка команди волонтерів AVELLUM

Юридична компанія  "
Збір матеріалів