Наші пари в 2017 році

07/02/18

Хочу познайомити всіх з нашими щасливчиками 2017 року. У кожного свій шлях та своя історія, але всіх їх об'єднує дружба та радість від спілкування один з одним.

Юля та Марк

Наша міжнародна пара друзів. Навесні Юля познайомилася з Марком, тоді підопічним нашого адаптаційного центру для випускників "Наш дім". Одразу знайшовши спільну мову друзі продовжили спілкування он-лайн. Кілька разів на рік Юля приїжджає в Україну, але це не заважає їй допомагати юнаку здобувати освіту та ставати на ноги.

Аня та Аня

Цих дівчат поєднала любов до творчості. Аня, художниця, і зустрілася з молодшою подругою на одному з майстер-класів. Дівчина випустилася та продовжила навчання в Києві. 

Віка та Артур

Буквально за кілька поїздок Артур полонив своєю посмішкою свого старшого друга Віку. 

Оля та Діма

Діма випускник 2017 року. Тож потоваришувавши в інтернаті Оля та Дмитро продовжили спілкування й після. Дмитро навчається на перукаря, а Оля допомагає освоїтися юнаку в Києві, знайомлючи його з цікавими місцями.

Катя та Саша

Непоседючий та веселий Саша улюбленець всіх волонтерів і, нарешті, у нього з'явився чудовий старший друг Катя.

Світлана та Світлана

Світлана випускниця 2017 року. В останні півроку навчання отримала міцну опору, підтримку та допомогу в профорієнтуванні.

Аня та Яна

Аня вже кілька років відвідує Великополовецьку школу-інтернат і в 2017 році її увагу повністю полонила кокетка Яна.

Катя та Настя

Настя випускниця 2017 року. Для неї важливо було знайти дружню підтримку та опору - Катю.

Сімейна пара Світлана і Віталій + Саша і його сестри Оксана і Настя

Один старший друг добре, а пара ще краще Smile Цікаво, що сімейна пара потоваришувала з трьома дітлахами з одної родини.

Наталія та Вадім

Теж незвичайна історія дружби. Наталя вподобала анкету хлопчика на сайті. Зателефонувала директору школи-інтернат та розпочала спілкування з молодшим другом в телефонному режимі.

Бажаємо успіхів нашим молодшим та старшим друзям! Smile


Поділитися з друзями: