Новини партнерів

Допомога від постійних партнерів (english version below)

Радіємо, що у нас є такі партнери, які підтримують «Команду Детдом.інфо» на постійній основі. Висловлюємо щирі слова подяки Ігорю Олександровичу та Анні Володимирівні за підтримку!   Support from permanent partners  

Набір в IT табір

Громадська організація Хеврон ІТ Академія    оголошує набір в IT табір.  

AN INSIGHT TO THE UKRAINIAN CARE SYSTEM BY A BRITISH SOLDIER

I am SCpl Sedgwick of the Household Cavalry Regiment and in October 2018 I was deployed to Ukraine to be an instructor on a development course for senior soldiers. In November 2018 I was then posted to Kyiv for a 6-month tour, looking after the administration of all British troops in Ukraine (known as Op ORBITAL). During my time in Ukraine, I discovered there were a lot of orphanages here, with many children living without their parents, or in some cases, no family members at all.  Заклад чи установа:  Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей

Потребуємо допомоги! Оселя Віри, Надії та Любові - вже майже реальність!

Оселя Віри, Надії та Любові - майбутній вільний будиночок для сиріт з інвалідністю, осередок свободи на "Слободі" в містечку Обертин. Заклад чи установа:  Благодійна організація «Українська благодійницька мережа»

Спасая молодых матерей с детьми, мы заботимся о будущем страны

«Залетела!»,  «Такая молодая, а уже с двумя детьми», «Что она себе думала, рожать без мужа?!», «Нагуляла, чем думала раньше?», «Лучше б сдала ребенка в детдом!»… Такие и подобные замечания в свой адрес слышала почти каждая девушка, которая обращалась в Центр помощи для матерей. Возможно, обвинения справедливые, но этим делу не поможешь. На это девушки отвечают: «Многие только и умеют, что развешивать ярлыки и судить, не вникнув в судьбы людей, не дав при этом копейку на хлеб». Заклад чи установа:  Центр екстреного реагування для матерів з дітьми при МБО "Служба порятунку дітей"

Фестиваль "Крила весни"

Координатор Наталія (096) 642-42-46

"Крила польоту" запрошують дітей прийняти участь у конкурсі

Організаційний комітет Міжнародного дистанційного конкурсу дитячої творчості "Крила Польоту" запрошує талановитих дітей у віці від 9 до 17 років, які залишилися без батьків і проживають в центрах сприяння сімейного виховання, під опікою родичів, а також в прийомних сім'ях, які проживають на території України і Росії, взяти участь в Міжнародному дистанційному конкурсі образотворчого мистецтва " крила Польоту ".

Багатодітна родина Толкач звертається за допомогою до всіх небайдужих!

Олена з чоловіком Володимиром виховують п'ятеро дітей: синів Анатолія 14 р та Олексія 2 р; доньок Анну 11 р, Анастасію 10 р, Олександру 5 р, а також чека Заклад чи установа:  Громадська організація «Спілка багатодітних родин «Берегиня»

Здійсни “маленьку” мрію сиріт з інвалідністю - допоможи створити “Оселю Віри, Надії та Любові”

Підтримане проживання – це передовий світовий досвід влаштування людей з інвалідністю у невеликі будинки  (спільноти, центри тощо). На відміну від інтернатів у спільноті проживатимуть від 4-х до 8-ми осіб. Мешканці спільноти матимуть змогу зростати особистісно, органузовувати свій побут та приймати інші рішення щодо влаштування свого життя. Вони будуть максимально наближені до громади та зможуть брати участі у житті громади. Заклад чи установа:  Благодійна організація «Українська благодійницька мережа»

"Інтуїтивне правопівкульне малювання" від Світлани Шукшиної

Діти з реабілітаційного центру, що розташовується по вул. Полярна, 7а, прийняли участь у майстер-класі “Інтуїтивне правопівкульне малювання для всіх”, який провела Світлана Шукшина - дитячий і сімейний медичний психолог, психотерапевт в гештальт підході. Заклад чи установа:  Громадська організація “Федерація жінок за мир у всьому світі” (ФЖМС) Центр соціально-психологічної реабілітації дітей служби в справах дітей та сім`ї КМР (КМДА)
Збір матеріалів