Новорічні та різдвяні справи в реабілітаційному центрі на Полярній-7а

23/02/18

Майстер-клас по декупажу коробочок від Марини Сергєєвої, який пройшов у листопаді 2017 року в Центрі соціально-психологічної реабілітації на Полярной-7а, був не останнім візитом до дітей. Ще багато разів відвідували дитячий притулок волонтери Громадської організації “Федерація жінок за мир у всьому світі” (ГО “ФЖМС”) з різними проектами і цікавими гостями, разом зустрічая Новий 2018 рік і Різдво Христове. Але ось помітила, що про них ми с тих пір нічого не писали. Видно, дуже були зайняті! Так що зараз все виправимо...


24 листопада 2017 року психолог Світлана Шукшина разом з волонтерами ГО “ФЖМС” провела черговий майстер-клас по правопівкульному малюванню. Ця методика унікальна, оскільки допомагає не тільки навчитися малювати, але також позбавляє від багатьох комплексів. Дивиться більше тут: http://www.detdom.info/news/intuyitivne-pravopivkulne-malyuvannya-vid-svitlani-shukshinoyi

Діти з задоволенням долучилися до творчої та корисної справи, створюючи свої особисті шедеври!

правопівкульне малювання з Світланою Шукшиною

А 5 грудня наши друзі-волонтери зробили особливий подарунок дітям, розмалював стіни в коридорі реабілітаційного центру. Діти з захопленням очікували закінчення робіт, що навіть не хотіли спати і в пижамах бігали дивитися на преображення стіни. Волонтери ще вдруге приходили до Центру, щоб домалювати другу стіну. На неї поселився маленький принц, який здійснював свої добрі мрії завдяки незмінному особистому вкладу. Дуже дякуємо нашим друзям за такий сердечний подарунок дітям!

малювання на стіні в приюті

До різдвяних свят ГО “ФЖМС” організувала новорічний Handmade-ярмарок в підтримку соціальних проектів для дітей-сиріт та людей з особливими потребами. Дуже дякуємо всім, хто купляв цікаві поробки, зроблені нашими чудовими майстринями, і звичайно, дорослим та маленьким волонтерам за щирий вклад в цю добру справу!

новорічний handmade-ярмарок

На новорічних канікулах волонтери порадували своїх подопечних майстер-класом по виготовленню іграшок з фетру, який провела Марина Сергєєва - майстриня, яка вже багато разів відвідувала діток в цьому Центрі. Координатор проектів ГО “ФЖМС” Наталія Ільїна запросила до заходу волонтерів з Японії, які допомогали дітям створювати поробки. Дітям так було цікаво, що вони не хотіли розлучатися. По проханню дітей закордонні гості зробили з ними ще різні орігами. Всі були дуже задоволенні!

новорічні іграшки з фетру


Поділитися з друзями:

Зображення користувача Реґіна.
Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
7 років 18 днів 26 хв
Новорічні та різдвяні справи в реабілітаційному центрі на Полярній-7а

японські волонтери і новорічні іграшки з флісу