Обговорюємо законопроект №4784

13/06/16

Друзі, 6 червня у ВРУ зареєстровано ]]>законопроект №4784]]> "Про внесення змін до Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" щодо наставництва над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування". 

Цей законопроект фактично стане основою для побудови відносин з інтернатним закладом у рамках нашого проекту "Мій друг", тож для нас важливо прийняти активну участь в обговоренні положень законопроекту. 

Шановні старші друзі, будь ласка, залишайте у коментарях ваші думки стосовно законопроекту, пропонуйте доповнення чи зміни. 

У пояснювальній записці за підписом уповноваженого Президента України з прав дитини зазначено, що "прийняття проекту забезпечить нормативно-правове врегулювання діяльності з наставництва, посилить гарантії дотримання прав та інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в інтернатних закладах, та врегулює питання підготовки їх до самостійного життя."

]]>Посилання на офіційний портал ВРУ ]]>


Поділитися з друзями: