Один в полі не воїн

25/04/18

Потребу закрито! Дякуємо Тарасе!

«Один в поле не воїн» - цей вислів давно зрозумів наш старий знайомий Руслан Волощук (тато-вихователь дитячого будинку сімейного типу).

Руслана та його «футбольну команду» знаємо давно. Вражає, як чоловік відважився самотужки взятися за виховання дітей, які залишилися без батьків. Але для цього, мабуть, треба мати велике бажання, впертість, цілеспрямованість, яка і притаманна Руслану Петровичу.

Зараз в родині 12 хлопців, 12 доль, 12 життів, які змінилися найкраще завдяки любові, довірі та турботі.

Два роки тому Руслан звернувся до нас з проханням допомогти облаштувати спортивний майданчик. Завдяки благодійникам та громаді майданчик було зроблено. Містечко, в якому проживає родина не велике, але мешкають у ньому люди з великими серцями, бо на цей час функціонує аж 7 дитячих будинків сімейного типу. Всі дружать між собою і батьки, і діти. То ж і на майданчик біля Русланової хати приходять усі.

Поступово майданчик стає все кращим. Нещодавно, діти розказали своїм батькам про мрію -поставити тенісний стіл. Батьки одразу запропонували спробувати самотужки заробити на нього (вартість такого столика приблизно 4 500 грн.). Було проведено ярмарок, де дітки разом з батьками продавали власноруч спечені смаколики. Вдалося заробити 2000 грн.. За рештою звертаються до нас!

Отже, в такій гарній справі хочеться допомогти та підтримати родини!

Оголошуємо збір коштів:

Потрібно 2 500 грн.

Зібрано 2 500 грн.

Реквізити для перерахування коштів: картковий рахунок Приватбанку 5168 7420 2343 3661 на ім`я волонтера Шило Олега Михайловича

Контактна особа:  координатор проекту «Родині потрібна допомога»  Альона Шередеко +38 (050) 416-06-13

Просимо звернути увагу, що даний картковий рахунок призначено для збору коштів на допомогу родинам, які опинились в складних життєвих умовах. Якщо Ви бажаєте щоб кошти були використані на конкретну сім’ю залишайте, будь ласка, повідомлення в коментарях: "На родину Волощук". В іншому випадку detdom.info залишає за собою право використовувати кошти для  будь-якої родини, відповідно до терміновості їхніх потреб.

 

Звіт надходжень на карту можна подивитися ]]>тут>>]]>


Поділитися з друзями:

Зображення користувача Шередеко Алена.
Не в мережі
БлогерВолонтер
З detdom.info:
8 років 10 місяців 1 день
Один в полі не воїн

Оце так швидкість! Через 20 хвилин, як розмістили статтю, потребу було закрито!

Дякуємо давньому другу detdom.info Тарасу!

Зображення користувача DetDom.Info.
В мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 3 місяців 25 днів
Один в полі не воїн

А ось і фото:

Дякуємо, Тарасе!

Зображення користувача olbioua.
Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
11 років 2 місяців 16 днів
Один в полі не воїн

Тепер охота побачити повідомлення, що хлопці стали чемпіонами!!! А батьку-вихователю-сил та натхнення, великих здобутків і гордості за своїх хлопців. Нехай у нього все задумане получиться. 

__________________

С уважением, Тарас.