Починаємо волонтерську роботу в Кмитові!

04/10/17

Друзі, радо повідомляємо вам, що ми починаємо роботу волонтерів-штурманів та старших друзів в Кмитівській школі-інтернаті.

Вчора (3 жовтня) відбулася ознайомча поїздка. Директор закладу Алла Аполлінаріївна  завжди рада гостям. Це приклад керівника, який знаходиться на своєму місті, справжній менеджер, красива жінка з гарним почуттям гумору та головне турботлива мама для всіх дітей.

Алла Аполлінаріївна розуміє, що дітям потрібна допомога з соціалізацією та набуттям життєво-важливих навичок, а головне з радістю підтримує проект «Мій друг». Керівництво закладу також докладає зусилля в цьому напрямку але волонтери можуть стати незамінними помічниками.

Тож ми запрошуємо всіх бажаючих приєднуватися до групи, яка розпочне роботу вже наприкінці місяця. На перших етапах почнемо з «фінансової грамотності» та «розвиваючих занять для малюків». Потім, обов`язково приєднаємо заняття для випускників, кулінарію, комп’ютерну грамотність, заняття з танців та йоги.

Щоб стати волонтером-штурманом або старшим другом заповнюйте, будь ласка, анкету волонтера, координатор  detdom.info обов`язково з вами зв`яжеться.


Поділитися з друзями: