Події Детдом.інфо

26/06/20

Термінова допомога на період карантину

Друзі, багато хто з нас потрапив зараз у складну ситуацію, але особливо вразливими в цей час залишаються багатодітні, малозабезпечені родини, родини у складних життєвих обставинах. Не маючи жодного грошового запасу ці родини в найближчий час опиняться без продуктів харчування. Також нагальною потребою в дитячих будинках, де залишаються діти на карантин є придбання теплових термометрів та  засобів дезінфекції. Заклад чи установа:  Новоборівський дитячий будинок-інтернат (для дівчат) Пугачівський психоневрологічний будинок-інтернат (для жінок) Ніжинський дитячий будинок-інтернат КЗ «Центр соціально- психологічної реабілітації дітей» Полтавської обласної ради
09/10/23

В колі однодумців (english version below)

Минулий тиждень видався «гарячим» та насиченим для координаторів detdom.info. Адже 6 днів проведених у Польщі виявилися щедрими на знання та досвід. Студійний візит на якому ми вивчали досвід підтримки родин та прийомних сімей у Польщі реалізується за підтримки UNICEF. З України були запрошені представники центрів соціальних служб, служб у справах дітей та громадські організації.  
22/06/23

Оновили контактну інформацію по декільком областям (english version below)

Друзі, на сайті detdom.info зібрана база дитячих будинків, інтернатів та інших інституційних закладів України. За минулий рік ми її майже не оновлювали. Зараз повертаємося до цього процесу, тому що отримуємо запити в актуальності інформації. За останній час було оновлено 3 області: Одеську, Черкаську та Волинську.
01/06/23

З днем захисту дітей!

22/03/23

З днем народження detdom.info!

05/01/23

Команда detdom.info гостинно запрошуємо в чат-бот в Telegram!

Ми допомагаємо дітям близько 20 років. Кожного дня потреби дітей та форми допомоги змінюються. Війна вносить свої корективи, поїздки та зустрічі здебільше стають неможливими. Тому ми намагаємось бути ближче та більш доступними!  Ми створили бот для тих, хто допомагає та потребує допомоги. Приєднуйтесь!
31/12/22

З наступаючим Новим роком, друзі!

Спливають останні години 2022-го – року страшних випробувань.  Ми пережили його гідно. Команда Detdom.info як завжди працювала, допомагала тим, кому це було потрібно.  Ми вдячні всім, хто приєднався до нашої спільної справи.
27/12/22

Ґаджети для наших підопічних

Ось і прийшли Різдвяні свята. Не дивлячись на війну свята завітали й в домівки українців, так не такі як зазвичай - тривожні, холодні, але довгоочікувані. Приємно, що громадяни інших країн намагаються шматочок свого світла та радості передати сюди нам, в Україну.  Ми відчуваємо це та дякуємо за підтримку.
05/12/22

5 грудня міжнародний день волонтера

Шановні волонтери! Прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Впевнені, доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею! Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.
13/07/22

Допомога від польських друзів

Сьогодні до нас в офіс завітала наш волонтер Ліза. Останнім часом постійно отримуємо запити від родин щодо допомоги ліками і ось дуже вчасно Ліза запропонувала саме таку домомогу. Наші польські друзі Parafia Katolicka Sw. Wojciecha w Częstochowie Ksiądz Ryszard Umanski, Vornar Zp. z o.o. Warszawa Adam Witek, та українці в Польщі Igor Gonchar ми дуже вдячні, що продовжуєте підтримувати нашу країну та її громадян в такі важкі години!
Збір матеріалів