Потрібна допомога випускниці ДБСТ Вовк

12/09/16

Дорогі Друзі!!!! Випускниця дитячого будинку сімейного типу родини Вовк " наша квіточка", як її всі називають - Мирослава наприкінці вересня починає самостійне життя. Дівчина переїзжає жити до своєї рідної тьоті. Завдяки мамі-вихователю Валентині Василівні та друзям її родини вона виросла самостійною дівчиною, яка успішно навчається у Коледжі Театральних Мистецтв. Мирослава старається бути успішною, дуже хочеться допомогти їй полегшити самостійні кроки.

Основні необхідні речі для початку вдалося зібрати, але не все родина зможе дати самотужки. Наразі є потреба у купівлі пральної машинки. Нова машинка коштує 4500-5000 грн.  Ця сума для мами-вихователя занадто велика. Тож родина звертається за допомогою до всіх небайдужих людей. 

Сума до збору: 4500-5000 грн. (закрито)

Валентина Василівна та Мирослава готові прийняти й б/у пральну машинку, тож, якщо Ви готові віддати, телефонуйте.

Реквізити для перерахування коштів: картковий рахунок Приватбанку 5168 7420 2343 3661 на ім`я волонтера Шило Олега Михайловича

Контактна особа:  координатор проекту «Родині потрібна допомога»  Альона Шередеко +38 (050) 416-06-13

Просимо звернути увагу, що даний картковий рахунок призначено для збору коштів на допомогу родинам, які опинились в складних життєвих умовах. Якщо Ви бажаєте щоб кошти були використані на конкретну сім’ю залишайте, будь ласка, повідомлення в коментарях: "На Мирославу Вовк". В іншому випадку detdom.info залишає за собою право використовувати кошти для  будь-якої родини, відповідно до терміновості їхніх потреб.

Звіт надходжень на карту можна подивитися ]]>тут>>]]>


Поділитися з друзями:

Зображення користувача DetDom.Info.
Не в мережі
Модератор
З detdom.info:
13 років 4 місяців 22 дні
Потрібна допомога випускниці ДБСТ Вовк

Ура! Нарешті у Мирослави є власна пральна машина! Да ще яка гарна! Дякуємо меценату, який залишився невідомим.