Потрібна допомога

28/02/24

Новини проєкту «Освітній HUB»

Команда detdom.інфо розпочала плідну співпрацю з Благодійним фондом «Діти Героїв». ]]>БФ «Діти Героїв»]]> надає довгострокову допомогу дітям, які втратили одного чи обох батьків унаслідок російської війни в Україні.
04/01/24

Alyona Alyona підтримала учасників проєкту "Освітній HUB" (english version below)

«Шановні діти! Майбутні абітурієнти! У вас нелегкий час – через обстріли, еміграцію і все, що відбувається в країні. І саме в цей час вам потрібно готуватися до вступу і НМТ. …. Попри все ви маєте це робити. Бо саме ми будемо підіймати Україну і робити все, щоб вона розвивалася!» - саме такий головний меседж від Alyona Alyona до учасників проєкту "Освітній HUB".
20/11/23

Допоможемо учасникам проєкту «Освітній HUB» пройти курс з української мови! (english version below

Шановні друзі!Завдяки вашій допомозі 23 учасники проєкту «Освітній HUB» мають змогу проходити онлайн курс з математики та якісно готуватися до складання національного мультипредметного тесту (НМТ).У переліку обов'язкових предметів на НМТ є українська мова.Ми маємо запити від 17-ти учасників проєкту на проходження онлайн курсу з української мови. Це учні 11-х класів шкіл Херсонської та Харківської областей, які мріють здобути вищу освіту.
25/10/23

Новини проєкту "Освітній HUB" (english version below)

23 учасники проєкту «Освітній HUB», учні 11-х класів шкіл шести територіальних громад Херсонської області, розпочали 12 жовтня онлайн заняття з математики.Це важливий навчальний курс, який допоможе підготуватися нашим учасникам до майбутніх вступних іспитів до вищих навчальних закладів України.
28/03/23

Проєкт "Освітній хаб". Старт курсу з УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ!

26 березня відбувся перший урок онлайн-курсу з української мови для учасників проєкту "Освітній хаб".До курсу долучилися 18 випускників 2023 зі шкіл Херсонської області (деокупована та окупована територія).Протягом 2-х місяців, 1 раз на тиждень по 3 години, учні будуть активно навчатися та взаємодіяти з викладачем Оленою з ]]>освітньої компанії ZNOUA]]>.
28/03/23

Серце наповнене вдячністю за підтримку проєкту "Освітній хаб"

Щиро вдячні благодійникам Христині та Юрію, Дмитру за фінансову підтримку соціально-освітнього проєкту "Освітній хаб".Завдяки такій допомозі наш проєкт розвивається і випускники 2023 зі шкіл Херсонської обл. (деокупована та окупована територія) мають змогу якісно готуватися до складання мультипредметного тесту. Ваші внески дали плідний результат!
10/04/20

Заклади з тяжкохворими дітьми потребують допомоги!

На час карантину діти з тяжкими психоневрологічними діагнозами цілодобово залишаються в стінах інтернатів. Керівництво закладів звернулось до нас з проханням допомогти у забезпеченні необхідними засобами захисту та ліками на період карантину. Дякуючи "Організації 1080gr" було закрито потребу в теплових термометрах, але це на жаль, лише мала частина з нагальних потреб. Список необхідних ліків та засобів індивідуального захисту досить великий. Заклад чи установа:  Ніжинський дитячий будинок-інтернат КЗ «Центр соціально- психологічної реабілітації дітей» Полтавської обласної ради Новоборівський дитячий будинок-інтернат (для дівчат) Пугачівський психоневрологічний будинок-інтернат (для жінок)
18/10/18

Матеріальна підтримка занять в інтернатах

Любі друзі! Багато хто з вас знає, що за останній час нами та нашими партнерами були розроблені чотири кейси (методичні матеріали) для роботи з дітками, які проживають в інтернатних закладах. Ці методики направленні на формування життєвих навичок та соціалізацію дітей. З початку цього навчального року в Васильківській та Великополовецькій школах-інтернатах стартує пілотний проєкт, який, ми впевнені, покаже всю важливість саме таких поїздок до дітей. Заклад чи установа:  КЗ КОР "Васильківська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів" КЗ КОР Великополовецька спеціальна школа І-ІІ ступенів КЗ „Радомишльська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ст.” Житомирської обласної ради

Спасая молодых матерей с детьми, мы заботимся о будущем страны

«Залетела!»,  «Такая молодая, а уже с двумя детьми», «Что она себе думала, рожать без мужа?!», «Нагуляла, чем думала раньше?», «Лучше б сдала ребенка в детдом!»… Такие и подобные замечания в свой адрес слышала почти каждая девушка, которая обращалась в Центр помощи для матерей. Возможно, обвинения справедливые, но этим делу не поможешь. На это девушки отвечают: «Многие только и умеют, что развешивать ярлыки и судить, не вникнув в судьбы людей, не дав при этом копейку на хлеб». Заклад чи установа:  Центр екстреного реагування для матерів з дітьми при МБО "Служба порятунку дітей"
26/02/18

Проект - Соціальний Центр “Наш дім” для випускників інтернатних закладів

Найбільш гостро негативний вплив інтернатного закладу на виховання дитини відчувається під час спілкування з випускниками.Випускники інтернату – особливо вразлива категорія дітей. За дослідженнями 40% випускників інтернатних закладів в перші роки потрапляють у в'язницю, ще 40% стають безхатченками, 10% закінчують життя самогубством. Решта 10% - «умовно успішні», тобто ті, хто не завдає особливого клопоту державі. По-справжньому успішні – частка відсотку.
Збір матеріалів