Приємні сюрпризи активним волонтерам!

21/11/16

Добрий день! Хочемо в цьому місяці привітати з перемогою в конкурсі "активний волонтер" Олену Боженко!

Олена з тих волонтерів, які не зупиняються, завжди знаходиться в пошуку кращих шляхів допомоги, навчається та розвивається.

Познайомилися ми з цією дівчиною рік тому на фестивалі вуличної їжі і з тих пір вона стала найактивнішим учасником поїздок в Новоборівський дитячий будинок-інтернат. Олена завжди ініціативна, проводить з дівчатами цікаві уроки з англійської та географії. Дівчата ії полюбили, бо відчувають щирість та доброту цієї людини.

Також Олена встигає допомагати дітям з Боярського будинку дитини, в захваті від неї і батьки та діти дитячого будинку родини Гончарук. А скільки слів вдячності ми почули, коли Олена в мережі копі-центрів "Олівець-молодець" влаштувала акцію "Збираємо дитину до школи" і підтримала канцтоварами багато наших підопічних діток.

Нещодавно Олена спробувала себе і в ролі куратора закладу і успішно провела підготовку та поїздку до дітей. 

Дякуємо Оленко! До наших слів подяки приєднується ]]>інтернет-магазин "Читайка"]]>, найкращий книжковий магазин України. Олена отримує подарунковий сертифікат на отримання будь-якої книжки за смаком.


Поділитися з друзями:

Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
8 років 6 місяців 9 днів
Приємні сюрпризи активним волонтерам!

Так неочікувано і приємно! :) 

Я дуже рада, що detdom.info дав мені можливість стати частиною команди та допомагати дійсно тим, хто цього так потребує. Я впевнена, що це є тільки початком і нас чекає ще не один рік цікавих поїздок, майстер-класів та море дитячих щасливих посмішок.

Творіть добро і воно вам повернеться сторицею!!!

Дякую!