Профорієнтаційна екскурсія

22/11/17

15 листопада учні старших класів Васильківської та Великополовецької шкіл-інтернатів відвідали ПрАТ «Миронівську птахофабрику», а саме комплекс з переробки курчат-бройлерів.

Найбільше хлопців та дівчат вразили масштаби виробництва та те, наскільки на ]]>птахофабриці]]> все чисто і стерильно. Перед відвідуванням виробничих цехів, всі переодяглися в спеціальний захисний одяг і гумові чоботи, пройшли процедуру дезінфекції рук та чобіт.

Головний технолог виробництва розповів про етапи переробки птиці, її упаковку та транспортування. Було цікаво подивитися на сучасне автоматизоване устаткування, роботу конвеєрів. Екскурсія завершилася розмовою про умови праці та соціальне забезпечення працівників, а також про можливість майбутнього працевлаштування на виробництві.
Також учні смачно та ситно пообідали в їдальні підприємства.

Даємо і вам можливість поринути в атмосферу виробництва:

Відгуки учнів Васильківської школи-інтернат після екскурсіі:

Ігор, 18 р.
На екскурсії мені сподобались умови праці на птахофабриці. Тут турбуються про своїх працівників, надають житло. Якби я проживав поруч з фабрикою, я б там працював.

Валентина, 17 р.
Мені сподобалось усе. Особливо вразила площа підприємства. Після закінчення школи хочу вчитися на технолога. Я б працювала на такій роботі.

Вадим, 14 р.
Екскурсія сподобалась. Цікаво про все розповідали. Я б не хотів там працювати, бо мені шкода курей.

Сніжана, 16 р.
Мені сподобалось усе, а найбільше, як розповідав Владислав Іванович, але мені було трохи холодно.

Юрій, 15 р.
Мені сподобалось те, як нас прийняли на фабриці. Люди отримують гарну заробітну плату. Я б не відмовився від цієї праці.

Тетяна, 16 р.
Екскурсія сподобалась. Найбільше вразило те, як величезна кількість курей виїжджали на конвеєрі. Кожен механізм виконував свою роботу. В майбутньому я б спробувала там працювати.


Поділитися з друзями: