У Львові розпочала роботу мистецька виставка щодо подолання сирітства (ФОТО)

17/11/15

У теплій сімейній атмосфері, 13 листопада, у Львові відкрили мистецьку виставку, яка присвячена проблемі виховання дітей в інтернатних закладах.

Як повідомляє кореспондент 032.ua, на заході були присутні, як представники органів влади, громадських організацій, так і вихованці дитбудинків.

За словами заступника директора з комунікацій та фандрейзингу Міжнародної благодійної організації «Надія і житло для дітей» Дмитра Чуприни, найкраща інвестиція  у майбутнє – це діти.

«Лише сімейне середивище, справжня турбота та любов до дітей, може сформувати ту особистість, яка створюватиме нове майбутнє. Тому дуже важливо, щоб всім суспільством ми зробили це та забезпечити дитині добре і любляче сімейне середовище», – зазначив Дмитро Чуприна.

Цієї думки дотримується і начальник Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.

«Можливо сюди, на виставку, завітають ті люди, які побачать і відчують поклик того, що вони готові подати руку дитині та забрати її з інтернату. Лише спільними зусиллями зможемо побороти таке явище, як соціальне сирітство», – каже Володимир Лис.

Зазначимо, що виставка триває до 22 листопада в рамках соціально-культурного проекту «Відкриваємо двері дітям», ]]>за адресою: Львів, Музей ідей, вулиця Валова, 18-А.]]> На виставці представлені роботи від 7-ми провідних сучасних митців.

Джерело - ]]>www.032.ua]]>
фото: Ольги Мельник

 


Поділитися з друзями: