Вакансії для випускників!

21/06/17

Якщо ти випускник інтернату (або знаєш випускника), шукаєш роботу і готовий розпочати свою кар’єру в аграрному секторі заповнюй форму Smile

Вже не один рік ми співпрацюємо з бізнесом з питань стажування, працевлаштування чи професійного навчання наших підопічних випускників. І радіємо з того, що суспільство по-трохи змінює своє відношення до цих "нікому непотрібних дітей". Адже для того щоб стати на ноги потрібно не так вже й багато - стабільна робота, житло, порадник!

Цього року в співпраці з одним з лідерів українського аграрного ринку ]]>ПАО "Миронівський Хлібопродукт"]]> ми готові влаштувати на роботу чи навчання з подальшим працевлаштуванням випускників інтернатних закладів у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій та Черкаській  областях. Компанія забезпечує дітей робочим місцем з гідною оплатою, гуртожитком, харчуванням, наставником на робочому місці, навчанням та можливістю кар'єрного росту.

Спектр професій доволі широкий - тракторист-машиніст, слюсар-ремонтник, водій категорії С, лікар ветеринарної медицини, слюсар, електромонтер, водій навантажувача, птахівниця, підсобний помічник, електрозварювальник, водій всіх категорій тощо.

Вимоги до кандидатів – випускник інтернату, прагнення працювати та навчатися, в окремих випадках, фахова кваліфікація.

Ми чекаємо на тебе!


Поділитися з друзями: