Волонтери detdom.info отримали нагороду «Благодійник року – 2016 ім. меценатів Тарновських»

12/12/16

Як вшанувати щедрість душі та доброту серця? Мабуть, простою увагою. Тому напередодні Дня благодійництва, що відзначається щорічно у другу неділю грудня, у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського вітали учасників обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських.

– Цей конкурс – символ визнання суспільством і обласною владою важливості та значущості великої доброї справи, яку робите ви, шановні наші благодійники, подаючи руку допомоги тим, хто опинився у скрутних життєвих обставинах, – зазначила заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

Варто зауважити, що на Чернігівщині конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських проводиться з 2008 року.

З роками збільшувалася кількість учасників: 2008 рік – 24 благодійники; 2016 рік – 51. Розширилася і географія конкурсу – відзначали і меценатів з Італії, США, Латвії.

До участі у конкурсі команду detdom.info номінувало керівництво Ніжинського дитячого будинку-інтернату. Волонтери detdom.info відвідують діток, проводять заняття та підтримують даний заклад з 2008 року. Тож вітаємо команду волонтерів Ніжинського дитячого будинку-інтернату з нагородою! Сил та наснаги у вашій роботі!

]]>Детальніше про конкурс тут]]>


Поділитися з друзями:

Зображення користувача Шередеко Алена.
Не в мережі
БлогерВолонтер
З detdom.info:
8 років 10 місяців 28 днів
Волонтери detdom.info отримали нагороду «Благодійник року – 2016 ім. меценатів Тарновських»

Щирі вітання команді волонтерів, яка вже багато років відвідує Ніжинський дитячий будинок-інтернат! Ви гідні такої нагороди!!!

Зображення користувача Kolokoltseva.
Не в мережі
Волонтер
Головний координатор проекту
З detdom.info:
16 років 6 місяців 13 днів
Волонтери detdom.info отримали нагороду «Благодійник року – 2016 ім. меценатів Тарновських»

Приємно, що номіновані саме керівництвом закладу. Згадую часи, коли у нас були непрості стосунки, але добре, що це позаду і налагоджена нормальна співпраця Smile

__________________

Разом змінимо світ на краще!