З родиною Ревчук трапилася біда!

11/04/18

Дякуємо всім, ліки закуплені та передані в лікарню!

Наша підопічна родина Ревчук, якою ми опікуємся майже два роки потрапила в біду.

Нагадую, родина колись мала проблеми (з алкоголем), діти були вилучені з сім'ї. Завдяки супроводу соціальних служб, нашої з вами допомоги та особистому бажанню батьків залежність була подолана. Дітей поступово стали повертати в родину. В дитячому будинку залишилася лише Світланка. І ось коли питання з поверненням майже було вирішене, мама Cаша знову завагітніла вже четвертою дитинкою. У соціальних служб з'явився сумнів: "А чи впорається Саша з такою кількостю дітей?" Вирішили почекати до народження маленького.

Хоч вагітність для Саши на початку була і не бажаною, але коли дитятко забилося під серцем, мама відчула справжню насолоду.

Хлопчик повинен був з'явитися на світ на початку травня... 7 квітня Саші стало зле, поки довезли до лікарні в Житомирі, на жаль, хлопчик помер.

Зараз у Саши важкий психологічний стан. Лікар каже, що треба дякувати Богу за життя самої мами. Лікування в перінатальному центрі потребує витрат на ліки. Заощаджень родини вистачило лише на три дні. Перелік ліків, які надала лікар:

- Алактин 1 уп.
- Шприц 2,0 10 шт.
- Шприц 5,0 10 шт.
- Сорбіфер 0,4 5 шт.
- Фленокс 0,4 5 шт.

Приблизна вартість ліків 1300-1500 грн.

Звертаємося за допомогою волонтерів та благодійників detdom.info! 

Реквізити для перерахування коштів: картковий рахунок Приватбанку 5168 7420 2343 3661 на ім`я волонтера Шило Олега Михайловича

Контактна особа:  координатор проекту «Родині потрібна допомога»  Альона Шередеко +38 (050) 416-06-13

Просимо звернути увагу, що даний картковий рахунок призначено для збору коштів на допомогу родинам, які опинились в складних життєвих умовах. Якщо Ви бажаєте щоб кошти були використані на конкретну сім’ю залишайте, будь ласка, повідомлення в коментарях: "На родину Ревчук". В іншому випадку detdom.info залишає за собою право використовувати кошти для  будь-якої родини, відповідно до терміновості їхніх потреб.

Звіт надходжень на карту можна подивитися ]]>тут>>]]>


Поділитися з друзями:

Зображення користувача Шередеко Алена.
Не в мережі
БлогерВолонтер
З detdom.info:
8 років 10 місяців 23 дні
З родиною Ревчук трапилася біда!

Велика вдячність волонтерам Інні Звєрковій та Катерині Климовій! Катя перевела 1300 грн. на картку для родини Ревчук, а Інна миттєво закупила всі ліки та відвезла Саші в лікарню.