Завершення художнього оформлення кімнати Залучанського дитячого будинку-інтернату

13/05/16

Візит волонтерів «УБМ» 7 травня до ]]>Залучанського дитячого будинку-інтернату ]]>видався багатим на важливі та цікаві події. Разом із волонтерками Ірою Максимлюк і Вітою Лотоцькою наші особливі друзі ліпили з глини та творили малюнки пальцями, які стануть частиною майбутньої виставки, що незабаром має відбутися у Івано-Франківську в галереї «Бастіон».
 
Також в цей день відбулося завершення художнього оформлення кімнати № 37, до якої протягом цього тижня мають переселитися вихованці інтернату. Яскраві та життєрадісні малюнки, створені волонтерами Ігором Васютою та Стасом Лейбюком із допомогою вихованців і працівників дитбудинку, були завершені Ірою Максимлюк, Вітою Лотоцькою, сестрами Гаврищук і волонтерами УБМ. Створити позитивну атмосферу в кімнаті було дуже важливо, адже багато дітей, які проживатимуть в цій кімнаті, не можуть повноцінно рухатись. Дехто з них лежачий, а хтось може лише плазувати по підлозі.
 
Проте, яскраво розмальовані стіни – це не єдине, чим зможе порадувати відремонтована кімната. Майстри встановили тут нові двері та рекуператор, який очищуватиме повітря у приміщенні без тепловтрат та протягів. Варто відзначити, що ці аспекти є дуже важливими для вихованців, адже вони знаходяться там цілий день.
Ну і, звичайно, не обійшлося без традиційних необхідних речей і подарунків, переданих благодійниками і привезених волонтерами, – підгузок, розмальовок, пазлів, одягу та ін. Дякуємо всім, хто допомагає! 
 
Фото з поїздки можна переглянути ]]>тут]]>


Поділитися з друзями: