Знання Онлайн

20/10/14

]]>Знання Онлайн]]>” – це ресурс для дистанційної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. А в майбутньому повноцінна дистанційна школа всіх класів та предметів.

Нашою місією є надання якісного освітнього матеріалу, а також перевірка засвоєних знань в онлайн режимі. А цінності, яких ми завжди дотримуємось, такі:

  1. Освіта доступна кожному (мінімальна оплата за навчання, а певним категоріям дітей — безкоштовне навчання)
  2. Висока якість подання інформації (в нашому розумінні, це постійне оновлення програми викладання, використання світових прогресивних методів викладання, використання відгуків та пропозицій користувачів для покращення подальшої робити)
  3. Максимум діалогу (діти пізнають з розмов та діалогів, тому по кожній темі з предметів відбуватимуться вебінари, на яких діти зможуть задати всі питання по даній темі)

Після реєстрації в системі Школи ви зможете переглядати відеоуроки, проходити пробні тестування (на зразок ЗНО), спілкуватися з іншими учнями, ставити питання нашим викладачам.

Ви можете оцінити можливості курсів одразу після ]]>реєстрації]]>, так як перша тема кожного предмету є загальнодоступною. Також ми впевнені, що Вам та дітям сподобаються такі наші переваги:

  • Вигляд навчального матеріалу. Викладачі “Знання Онлайн” використовують спеціальні програми для створення відеоуроків та презентацій. Це забезпечує якісний та сучасний вигляд подачі шкільного матеріалу.
  • Лояльність. Кожен предмет розбитий на теми. Учень може обрати для початку навчання будь-який предмет та будь-яку тему.
  • Використання світового досвіду. Навчання побудовано на основі системи управління курсами Moodle – ресурсу, спеціально створеного для онлайн-навчання. 85 тисяч навчальних сайтів у 240 країнах працює за нею з 7 мільйонами користувачів. Ми теж!
  • Гнучкість. Час і місце для навчання учень обирає самостійно.

Ви вже зараз можете почати навчання. Доступні курси “Математика – підготовка до ЗНО”, “Фізика  – підготовка до ЗНО”, ”Історія України  – підготовка до ЗНО”, “Українська мова – підготовка до ЗНО”.

Вже зараз школа надає вільний доступ до всіх курсів дітям-сиротам та дітям-інвалідам. Перші учні вже навчаються безкоштовно. Ми сподіваємося, що їхня кількість буде постійно зростати. Щоб отримати вільний доступ, напишіть нам на емейл info@znonline.org

Запрошуємо також до співпраці організації, що можуть поширити цю інформацію та допомогти нам у роботі з дітьми.


Поділитися з друзями: