допоможіть знайти дітей

Не в мережі
Новачок
Зареєстрований: 26/08/21
допоможіть знайти дітей

допоможіть мені.ПРОШУ ВАС ЩИРО.

ЗНАЙТИ МОЇХ ДОНЕЧОК !!!\

Іринка-Домініка 22.07.2009 р.н. та Мілана-Роксолана 5.09.2011р.н.

в кінці2017 року мої доні знаходились у реабілітаційному ценрі *МЕДИНЯ* С.мЕДИНІВ Галицького району.в Івано -Франківській області.де ЇХ подали на вдочеріння .і з того часу мені нічого про них не відомо.

ПРОШУ дайте хоть звісточку чи мої дівчатка живі та здрові.
    Так склалось що після пожежі в домі ,їх-моїхІринку та Міланку  забрали в ркб центер.В той час я будучи матір*ю одиначкою доглядала  в тяжкому стані батька.і сталось -як кажуть ---пішла полоса біди----- присмерті батько,пожежа в квартирі,в той день забираютї діток.Щк через 2 дні що не згоріло-а горіла прихожа та кухня-мало того що розікрали,так щей влаштували погромищк.Розтрощили меблі,рвали одежу,били посуд.При  виклику на той час міліції.Поліціянти ледь не відвезли мене до психушки стверджуючи що це все накоїла я сама ,в нападі нервового  зриву на почві стресу. А ЩЕ В ТОЙ ЧАС БОРОДЬБИ ТА НАМАГАНЬ ПОРЯТУНКУ ВЖЕ ВІД ПОЛІЦІЯНТІВ,ЗА ЧАС МОЄЇ ВІДСУТНОСТІ В ЛІКАРНІ ПОМЕРАЄ БАТЬКО .

ІЯ ЩЕЙ ВЛАЖУ В БОРГИ НА23 ТИС.ГРН.  НА ПОХОРОНИ. ПІСЛЯ ЧОГО ДІЙСНО РОЗПАЧ ,КИДАННЯ В КРАЙНОЩІ .тА ВСЕРІВНО ,ХОТЬ І НЕ ЗГРАБНІ СПРОБИ ПОВЕРНУТИ ДІТЕЙ.

ТА  ПОТРАПЛЯЮ ДО МІЛІЦІЇ -ЗА СТ.К.К УКРАЇНИ 185ч3. дк потрапляю  до мість позбавлення волі та на 3роки 7 міс. Про позбавлення мене батьківських прав я дізнаюсь аж через 8 місяців після розгляду справи та рішення суду про позбавлення.Де  з колонії я ще 2роки прбую дізнатись про долю моїх Дівчаток.Аж за допомогою е=позову прокурора м.ґґґтернопіль до обласної служби у справах дітей я дізнаюсь про їхнє вдочеріння.

.де мені розказують про таємницю всиновлення.Та я нездаюсь.За  дотримання правил виконнання,режиму,за шлях виправлення та сумлінної праці я звільняюсь з  колонії на 7 міс ранішеЩоб всерівно хоть на трішки та швидче найти своїх донечок.

через 3 дні зрагу стаю на офіційну роботу.Щоб згідно букви закону дсягнути мети,а саме повернути в тупик. зіштовхнувшись з людьським осудом бюрократією.небажанням допомогти та призирством колишніх ЗЕКА.ТА В самостійних пошуках натикаюсь на цей сайт.

Прошу вас хто може зхоть щось дізнатись про моїх діточок,або знайомий з їхніми батьками всиновювачами ,повідомте мене.АБО ДАЙТЕ ЇМ МОЇ КОНТАКТИ.я обіцяю не  тривожити їх без їхньої згоди.тільки щоб знати що мої дітки здорові та щасливі. 

мої контакти +3 8(096)71-63-619,м.Долина ІВАНО-франківська обл.

вул.Чорновола 6 кв.91

ел.почта

  дякую за розумыння та допомогу.


Поділитися з друзями: