Долучайтеся до проєкту - Творчий табір "LIKE"

03/03/20

ТАБІР ВІДМІНЕНО У ЗВ`ЯЗКУ З ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЮ СИТУАЦІЄЮ В КРАЇНІ

ТВОРЧИЙ ТАБІР "LIKE" 

Учасники табору: підлітки 9-17 років - вихованці інтернатних закладів, діти з родин в складних життєвих обставинах, ДБСТ, зі звичайних родин, діти з родин с. Плахтянка (денне перебування)

Наші цінності: толерантність, доброзичлива атмосфера, яка дозволяє дітям пізнати та прийняти себе, безпечний простір для творчого та особистісного розвитку.

Наша ціль – допомогти дітям розвинути soft skills та навчити:

  • Обирати! Дитина зможе спробувати різні види творчої діяльності, розпізнати свої таланти та здібності, зробити власний вибір, висловити свої думки, проявити свої сильні сторони, наблизитися до розуміння своїх бажань та потреб, відповісти собі на питання: «А чого Я хочу? Що МЕНІ подобається? Що МЕНЕ цікавить?»
  • Створювати! Простір табору дозволить підліткам експериментувати, фантазувати, шукати можливості, вигадувати та реалізовувати ідеї, знаходити нестандартні рішення, самовиражатися
  • Відчувати! Творче середовище допоможе дітям краще розуміти свої почуття та емоції інших; відчути себе унікальною особистістю і водночас частиною команди; відчути свою цінність, стати більш впевненими та самостійними

В програмі:

  • Тренінгові заняття з психологами:  згуртування дітей, формування взаємної довіри та поваги; розвиток навичок ефективного спілкування; розвиток вміння адекватно виражати свої почуття і розуміти почуття інших людей; розвиток навичок конструктивної поведінки в конфліктних ситуаціях; створення мотивації для подальшого саморозвитку; вправи на зниження рівня агресивності у дітей, на зняття емоційної і тілесної напруги, підвищення емоційного тонусу і самооцінки учасників
  • Розвиток побутових навичок та навичок самообслуговування: участь в приготуванні їжі, сервіровці столу, митті посуду; прання власних речей; участь в прибиранні будинку та догляді за територією табору; щоденні гігієнічні процедури; участь в дрібному ремонті речей; ведення підсобного господарства
  • Арт-терапевтичні заняття: зняття стресу; гармонізація емоційного стану, самовираження (малювання, ліпка з пластиліну та глини, робота з природними матеріалами)
  • «Клуби за інтересами» в рамках табору:
    - Театральний клуб «Я і не Я» (акторська майстерність, сценічна мова та пластика; підготовка та показ мінівистави)
    - Проєкт «Стань голосом героя фільму» (озвучування фільмів, мультфільмів, комп'ютерних ігор: вибір відео та персонажів для озвучування; робота з текстом; начитування і запис матеріалу на мікрофон)
    - Клуб-Гра з етикету «Легко!» (правила гарних манер в житті та інтернет-просторі, творчі завдання, моделювання ситуацій)
    - Кулінарний клуб «Все в шоколаді» (створення оригінальних рецептів, кулінарні лайфхаки, приготування корисних та смачних страв, складання святкового меню до днів народжень учасників табору)
    - Фотоклуб «Селфі» (поради професійного фотографа, створення оригінальних фотозон, тематичні фотоконкурси)
    - Клуб «Hand made» (виготовлення виробів з різноманітних арт-матеріалів; проведення ярмарку творчих робіт – від ідеї до реалізації)
    - Кіноклуб «3D» (відбір цікавих фільмів, оформлення афіш, перегляд фільмів та обговорення)
    - Спортклуб «Фізрук» (волейбол, баскетбол, футбол, настільний теніс, бокс, дартс, бадмінтон; проведення турнірів)
  • Творчі майстер-класи від волонтерів; командні та настільні ігри, квести, пікніки; «Коло друзів» - посиденьки біля вогнища (спілкування, обговорення, планування)
  • Екскурсії: Музей народної архітектури та побуту (Пирогово); Парк Київська Русь (с. Копачів); дендропарк «Добропарк» (с. Копилів); Кіностудія «FILM.UA» (м. Київ)

Термін проведення табору: 1 зміна – з 8 червня до 2 липня (25 днів), 2 зміна – з 6 липня до 30 липня (25 днів)

Кількість дітей, яку плануємо прийняти - до 25 на кожній зміні, всього - 50

Перебування в таборі 1-ї дитини протягом 25 днів - 10 000 грн. 

Долучайся до підтримки! Твій вклад - можливість для дитини!

Як можна підтримати проєкт:

  • відправити будь-яку суму, яка буде направлена на оплату перебування в таборі конкретної дитини
  • приєднати до збору коштів друзів, колег, знайомих
  • інформаційна підтримка
  • стати волонтером (організаційна підтримка і супровід під час екскурсій, проведення майстер-класів, участь в заходах табору)
  • закупити/передати необхідні матеріали для творчих занять, настільні ігри,  спортивний інвентар, засоби гігієни

Контактна особа:  координатор Алла Кузьміна (050) 440-43-60

Для підтримки проєкту скористайтесь реквізитами:

Реквізити для перерахування коштів: UA 16 322313 0000026005000037398 у філії АТ "Укрексімбанк" у м. Києві ЄДРПОУ 40808785 ГО "Команда детдом.інфо" Призначення платежу "Благодійна пожертва. Табір 2020".

Речі можна надіслати в офіс detdom.info Новою поштою: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, село Чабани, Нова пошта №1 на ім`я Кузьмина Алла, 050-440-43-60

Адресна доставка Новою поштою: Києво-Святошинський р-н, с. Чабани, вул. Машинобудівельників 2В, оф. 124

 
Місце проведення табору: Київська область, Макарівський р-н, с. Плахтянка, приватний будинок з прибудинковою територією, в якому функціонує Соціальний центр для випускників «Наш дім» 

Поділитися з друзями:

Зображення користувача Алла Кузьміна.
Не в мережі
Волонтер
З detdom.info:
15 років 5 місяців 5 днів
Долучайтеся до проєкту - Творчий табір "LIKE"

Дякуємо за підтримку! Посмішка

Марині Михальчук +500 грн. (07.03.20)

! Табір відмінено. Кошти перенаправлені на потреби соціального Центру для випускників "Наш дімм"