Допоможемо разом талановитим дітям з ДБСТ Вовк

26/04/12

                                                     Шановні добродії!
З повагою до Вас звертається  мати – вихователь дитячого будинку сімейного типу Вовк Валентина Василівна. Я самостійно, за покликом душі, виховую 7 – дітей сиріт  та дітей позбавлених батьківської опіки.
Мої дітки дуже талановиті відвідують різні гуртки за інтересами, танцюють, співають, грають на різних музичних інструментах та займаються спортом.  От і сьогодні я вимушена звернутися до небайдужих людей за допомогою. Моєму сину Тюмєнєву Дмитрику терміново потрібна флейта – музичний інструмент, на якому він грає і досяг успіху. Ми маємо інструмент, але він є непридатним і дитина постійно мучиться прикладаючи максимум зусиль а маючи мізерний результат. Нова флейта китайського виробництва коштує близька 3000 тис. гривен – купить яку у нас немає можливості. Опускаються руки коли ти неможеш дати дітям те що їм потрібно. Розвиток неможливий без інструменту. Ще одна дуже важлива подія має статися у нашому житті мої дівчатка Мирослава та Ємілія гарно танцюють і запрошені на фестиваль у Болгарію. Але знову я переймаюся бо для поїздки требу кошти по 400 євро на кожну з дівчаток. Хочу зауважить що дівчатка є солістками колективу і можуть підвести весь танцювальний колектив. Ось і тривожиться материнське серце від неможливості дат те, що потрібно дітям. У всьому світі щабель цивілізованості країни визначається за рівнем ставлення самої держави та її громадян до дітей і знедолених. І якщо стосовно обсягів державної опіки в Україні над дитинством і старістю, каліцтвом і сирітством можна скористатися лише словом «скромно», то щодо душевного благородства й доброчинності українців маєш надію, що їх обшир окреслюється поняттям «щедрість». Справді, в нашій державі можна покладатися тільки на себе та на небайдужих людей, які здатні бачити горе людини, чути її прохання про допомогу і спроможні відгукнутися на них і добрим словом, і добрим ділом. Тому рятівною соломинкою є допомога людей, про яку просить кожна прийомна мати, котра взяла у своє серце весь біль вимушеного сирітства знедолених дітей, а на свої плечі всю батьківську турботу про них.

Як і кожна мати, мама прийомна прагне дати своїм дітям  усе: і міцне здоров’я, і гарний літній відпочинок, і здорове харчування, і пристойний одяг до школи, – щоб вони відчували себе такими, як усі ті, хто має рідну сім’ю. Та в сучасних умовах зробити це непросто бо фінансові можливості втинають крила мрії. Тож залишається тільки надія, що в нашому суспільстві знайдеться ще хтось, крім прийомної матері, котрий зможе бодай частково втілити мрію прийомної родини в життя.Ваш погляд у погляд прийомної дитини, Ваша рука у руку прийомної дитини, Ваше серце до серця прийомної дитини це – шлях порятунку дитячої душі, що так прагне втамувати спрагу на любов і ніжність, доброту й тепло, яких не зазнала від рідних батьків.



З повагою та надією на розуміння прийомна мати 7 – дітей сиріт.

Рахунок № 26207232934100

МФО 351005

Код отримувача  АТ «УкрСиббанк»

Отримувач Вовк Валентина Василівна,

ІПН 2414311422


Поділитися з друзями: