Гарні новини від ДБСТ Вовк

12/10/12

Дуже приємно отримувати гарні новини особливо коли їх багато.

Сьогодні мама ДБСТ Вовк Валентина Василівна http://www.detdom.info/detdom/dityachiy-budinok-simeynogo-tipu-rodini-vovk-1 повідомила нам гарні новини.

По перше: подякувала за запрошення на щорічну книжкову виставку – ярмарок, що була  приурочена до Дня знань та проходила в «Українському домі». Діти приймали участь у конкурсах, ознайомились з представленими експонатами та наприкінці події отримали подарунок колекції наукових та художніх книжок.

По – друге: у дітей з’явився репетитор з англійської мови. До нас зверулась Світлана, з пропозицією у свій вільний час безкоштовно займатися з дітьми англійською мовою. Для такої гарної ідеї досить часто не вистачає, здавалося б незначного, транспорту. Адже всі ми добре знаємо, що заняття з іноземної мови корисні, коли регулярні. Саме тому, ми і запропонували Світлані спробувати реалізувати уроки англійського в ДБСТ Вовк, адже вони живуть у Києві. Мама Валентина Василівна сама виховує 8 дітей. Всі діти талановиті: займаються танцями і музикою, постійно їздять на гастролі, в тому числі і за кордон. Тепер кожну неділю Світлана займається з дітьми англійською.

Та найголовніша новина у родині з’явиться ще дві дитини це хлопчик та дівчинка котрим по 8 років.

Ми вітаємо родину з поповненням та новими друзями. Бажаємо щастя та подальшого розширення.  


Поділитися з друзями: