Команда detdom.info прийняла участь у фестивалі Вуличної їжі!

12/11/15

Море вражень та позитиву отримала команда detdom.info під час 15 фестивалю Вуличної їжі, що проходив 7 та 8 листопада на території ]]>Платформи арт-заводу]]>! Ми познайомилася з багатьма цікавими людьми, які розділяють наші ініціативи щодо допомоги дітям.

На території Дитячої зони Фестивалю було встановлено декоративну ялинку, яку прикрашали листівки з бажаннями дітей-сиріт. Кожен учасник Фестивалю мав змогу долучитися до Акції та здійснити мрію конкретної дитини а ознайомитися з проектом «Мій друг».

Detdom.info висловлює особливу подяку адміністрації фестивалю Вуличної їжі за надану можливість провести акцію «Виконай Новорічне побажання дитини-сироти!».

Також щиро дякуємо ]]>BoykoStudio]]> за ялинку на якій було розміщено побажання дітей-сиріт. Дякуємо українському бренду ]]>Mallmen]]>, що долучилися до збору коштів родині Савченко із зони АТО. Дякуємо Наталії Допирчук за організацію майстер класів від ]]>Бюро щасливих подарунків Assorti]]>, клоуну Пончику за розважальну програму та Евгену Зельману за аквагрим у вигляді чудових метеликів.

А особлива подяка волонтерам. Detdom.info бажає творчого натхнення, позитиву та чекає вас на наступних заходах!

Слідкуйте за новинами на сайті detdom.info і сторінках в соціальних мережах та приєднуйтеся!

Пропонуємо ознайомитися зі списком бажань дітей-сиріт тут >> читати

Червоним кольором зазначено відкриті позиції.


Поділитися з друзями: