«Стій за дітей Fest»

31/05/10

1 червня 2010 року в арт-клубі «44» відбудеться «Стій за дітей Fest» – благодійний концерт на підтримку вихованців Кривошиїнського дитячого будинку «Надія». Організатори заходу ставлять за мету привернути увагу громадськості до проблем дітей, позбавлених батьківської опіки.
  Це буде другий фест в рамках ініціативи «Стій за дітей!». Нагадаємо, що перший відбувся 12 грудня 2009 року та дав змогу на зібрані кошти облаштувати спортивну кімнату, закупити спортінвентар, звукове обладнання, книжки, ігри, альбоми, фарби для малювання та організувати поїздку до Києва для частини дітей.
  У «Стій за дітей Fest 2», який відбудеться 1 червня, візьмуть участь київські ска-панк гурти «Уъют», «Діти Великого Міста» та хмельницький фольк ска-панк гурт «Теорія Ґвалту». 
  Наближається літо, саме тому на кошти, зібрані за вхідні квитки на концерт, ми плануємо організувати літній табір та похід, інші розважальні та пізнавальні заходи для дітей. 
  На прикладі одного дитячого будинку «Надія» ми хочемо привернути увагу всіх, хто може допомагати та опікуватися закладами для дітей, що ростуть без батьків.
  У кривошиїнському дитбудинку «Надія» зараз виховується 22 дитини віком від 2 до 14 років.
  Вони дуже талановиті, щирі, життєрадісні, емоційні та відкриті. Нажаль, в умовах зростання в дитячих будинках, дітям важко розширювати свій світогляд, виявити та розвинути власні здібності. Вони потребують уваги та спілкування. З багатьох із них можуть вирости музиканти, поети, художники, співаки, танцюристи, креативні та активні люди. Але більшість із них не може самостійно здійснити цей поступ. Їм потрібна постійна підтримка. Наша з вами підтримка!
  Сподіваємося, що наш захід приверне увагу громадськості до дітей, що виростають без батьків. Можливо, спільними зусиллями тих, хто відгукнеться на наш заклик, багато хто із цих дітей отримає путівку у майбутнє.
  Всі ми – організатори, учасники, музиканти, хто докладають зусиль та роблять можливим проведення концерту,- віримо у правильність своїх дій і сподіваємось на підтримку небайдужих до цієї проблеми людей .
  Фестиваль проводиться без участі політиків, політичних партій та релігійних організацій. Ми хочемо показати, що звичайні люди можуть діяти, спираючись на власні сили, що є люди, якими рухає не пошук вигоди, а людська солідарність та взаємодопомога.
Сайт ініціативи: www.zaditey.com.ua

  Ініціативна група концерту 
 «Стій за дітей Fest» 
 stiyzaditeyfest@gmail.com
 тел.: 093 025 67 95


Поділитися з друзями: