Змога отримувати насолоду від праці, яку маємо ми та якої позбавлені вони...

29/04/10

Усі вихованці Роздільського дитячого будинку-інтернату мають фізичні та розумові вади, від більшості із них назавжди відмовилися їхні батьки.

Для наших сусідів – розвинутих європейських країн залучення людей з інвалідністю до тієї чи іншої праці (як правило фізичної) є звичною, усім зрозумілою практикою. Адже людина, позбавлена можливості до продуктивної праці, не може жити „на повне дихання”.

До недавнього часу вихованці мали змогу працювати в місцевій майстерні та виготовляти пакети. Сьогодні така можливість зникла, але прагнення дітей знову повернутися до роботи залишилося... Адміністрація дитячого будинку-інтернату вже давно планує відкрити майстерню по виготовленню свічок, але на втілення цього задуму в життя поки немає коштів.

Для того, щоб вихованці мали змогу віддавати свій час праці, ініціативна група „Відкриваємо серця” з міста Львова та Львівської області разом з благодійною організацією „Українська благодійницька мережа” збирає кошти для облаштування майстерні на території будинку-інтернату. Як ми допомагаємо - ]]>http://www.ubm.org.ua/]]>

За бажанням благодійника перед пожертвою йому надсилається офіційний гарантійний лист про те, що БО "Українська благодійницька мережа" зобов'язується використати усю пожертвувану суму за цільовим призначенням.

Телефон для довідок (після 16.00 год.):
(067) 942-99-97;
(0342) 734-760


Поділитися з друзями: