Екскурсія, 20.03.10

Зображення користувача Linda.
Не в мережі
Волонтер
Зареєстрований: 13/12/07
Екскурсія, 20.03.10

Теплого дня біля дельфінарію «Немо» зустрілись багато людей – я з Юрієм – волонтером http://www.detdom.info, Даша та Даня Барсукови з бабусею та Саша, актор театру «Місто сонця» з вихованцями ДБ «Сонячний», м. Жукин Вишгородського району!

Спочатку ми відвідали тераріум. Я навіть не сподівалась, що діти будуть у такому захваті! Тут зібрано багато різних жаб, змій, метеликів. З дівчатами, які так само як і я свого часу побували на Кубі, ми пригадували величезних тарганів та павуків. А Максим навіть взяв одного з них у руки!

О 12:00 дружною компанією ми попрямували на виставу у дельфінарій. Цікаві виступи морських котиків та дельфінів сподобались як дітям, так і дорослим! Котики танцювали, жонглювали, показували гімнастичні вправи! А дельфіни малювали, співали, стрибали через кільця не тільки самі, а ще й підкидали у повітря своїх дресирувальників!

Після обіду, який люб’язно надав “МакДональдз», Юрій пригостив дітей фруктами, і ми пішли прогулятись та сфотографуватись біля арки Дружби народів. В цей час до нас приєдналось сімейство Ігоря Савкіна, завдяки матеріальній допомозі якого і відбулась ця поїздка!

Автобус з дітьми та наші дві машини поїхали у Музей історії туалету. Як виявилось, навіть не всі кияни знають про це місце. Не дивлячись на втому та трохи затягнуту екскурсію, діти із задоволенням розглядали експонати та слухали розповіді екскурсовода.

Після музею, ми передали деякі речі для дітей та поспілкувались із завучем Тетяною Анатоліївною. Домовились, що по-перше, обов’язково влаштуємо для дітей екскурсію містом на цілий день. Бо на жаль, діти, хоч не раз і бували у Києві, але просто прогулятись ніяк не виходило! А по-друге, нас запрошували у гості – у ДБ дуже велика та гарна територія, можна зробити пікнік! Єдине прохання – щоб не приїздило багато людей, бо дітей усього 14 і вони не дуже звиклі до великих компаній. Також вихователька розказала, що діти дуже люблять читати (і мають велику бібліотеку), і просила при можливості привезти книжки, наприклад, цікаві енциклопедії, обов’язково українською мовою! А також диски-караоке з сучасними ураїнськими піснями!

Хочу подякувати всім, хто приймав цього дня участь у акції, а також художньому керівнику театру «Місто сонця» Наталії Грабовській за допомогу в організації!

]]>Фото]]>


Поділитися з друзями:
__________________

Есть три вещи, которые нельзя запретить - думать, дышать и любить!