Бориславська спецшкола-інтернат чекає нових друзів.

02/10/08

Цими днями до нас у проект надійшов лист від вихованців Карпатського навчально-реабілітаційного центру Бориславської спецшколи-інтернату для дітей з наслідками поліомієліту та паралічів та волонтерської групи «КОВЧЕГ». Текст звернення подаємо без змін.

ЗВЕРНЕННЯ

Чесні отці! Дорогі браття і сестри! Пишемо вам у вдячності за ваші молитви та постійну фахову підтримку. Наш дитячий колектив спецшколи-інтернату радіє новими оздоровчими змінами серед старшокласників (Ілля Русецький, Назар Олива) учнів середніх класів (Марія Мартинюк, Діана Горченко), молодшої школи (Валентин Горняк, Ірина Верес). Тепер кожні два тижні ми відвідуємо групами богослужіння та готуємо просвітницькі поїздки до Львова, Тустані, Дрогобича, Самбора.
Нині, готуємо благодійний концерт в Ужгороді, щоб дозбирати кошти у поїздку до Почаївської Лаври (19.10 – 20.09). Маємо стартові кошти Львівського православного молодіжного братства Почаївської ікони Богородиці, якими частково покрили випуск нашої учнівської газети «Борці Слави». Дозбируємо ще 5 тис. грн., аби покрити витрати транспорту, зв'язку та харчування.
Нашим зверненням прагнемо залучити нових друзів до освітянського проекту. Наші юні веб-майстри Михайло Чабрун, Ілля Русецький незабаром почнуть готувати учнівський веб-ресурс Карпатського реабілітаційного центру і Інтернет-міст із «Притвором», «ОТРОК»ом, «Нескучним садом», сайтом «Київська Русь» нам просто стає великою підтримкою! Ми будемо давати англомовні анонси й Ваших ресурсів із залученням користувачів з інших Помісних Церков. Найважче завдання -- створення робочих місць для професійної реалізації інакообдарованих юнаків і дівчат.
11 жовтня до нас прибувають 5 волонтерів-скаутів з Києва для допомоги у проведенні благодійних концертів та еко-походу на свято Покрову Богородиці. Ми дуже хочемо щоліта приймати ваших діточок із сім'ями до нас! Допоможіть нам налагодити лінію співпраці. Нині ми з викладачами звертаємеся по підприємствах за коштами на навчальні програми, а половина з них знизують: «Та наші керівники у Києві та у Львові. Ми самі нічого не вирішуємо...» Лише найсмиренніші та скромні допомагають.
У зв'язку із творчими потребами дітей просимо підтримати вихованців Бориславської спецшколи-інтернату.
Чекаємо на вас,
Координатори проекту диякон Тарасій Андрусевич та Андрій Качмарчик 098-4141609,

, tarasios@mail


Поділитися з друзями: