Допомога дитячому будинку сімейного типу родини Кузнецових

27/08/19

Потребу закрито! Дякуємо ]]>цифровому видавництву MCFR]]>!

Вже багато років наш волонтер Наталя допомагає дитячому будинку сімейного типу родини Кузнецових. С першої зустрічі ці люди зачепили її за живе. Ось її спогади: «Я розповідатиму про цю родину якомога більше, адже це люди, з яких можна і треба брати приклад. Їхня історія може стати відправною точкою для тих, хто хотів би взяти у свою сім'ю на виховання нову людину, але його роздирають сумніви. Для тих, хто не вірить, що Любов і Добро у житті все-таки є і найчастіше саме вони перемагають. І просто для тих, хто зневірився і перебуває у відчаї!»

На сьогоднішній день через родину пройшло вже близько 30 дітей. Різні долі, різні діти, але любов та доброта завжди супроводжували їх.

Не так часто Оля та Дмитро звертаються до нас за допомогою. Але, зараз ситуація критична, родина може залишитися без тепла на зиму.

Так склалося, що в місцевості, де вони проживають (Горностаївка, Херсонська область), природного газу нема взагалі. Всі ці роки будинок опалювали дровами. Проблем не було, дрова купляли в місцевому лісгоспі. Але, зараз, в області ввели заборону на вирубку посадок, закрили лісгоспи і родина була вимушена користуватися послугами браконьєрів, які продавали дрова значно дорожче, а також не дуже хотіли ці дрова везти, бо будинок Кузнецових знаходиться зовсім поруч з місцевою поліцією.

На сезон в середньому необхідно 36 складометрів дров, по місцевим цінам це 42 300 грн., що є дуже великою сумою для бюджету родини. Стали шукати альтернативу. Вивчили та прорахували багато варіантів і прийшли до висновку, що треба придбати тепловий насос. В 2018 році з’явилося зовсім нове покоління таких теплових насосів у вигляді інверторного компресора, які можуть працювати до 35 градусів морозу. Ось такий]]>https://bt.rozetka.com.ua/cooper_hunter_ch-s24ftxn-ng/p50140246/?utm_source=application&utm_medium=android&utm_campaign=8.1.0&utm_userId=8133399]]>

Дмитро знайшов такі насоси на складі у Херсоні і коштують вони значно дешевше 27 280 грн. + 4 235 грн. доставка та установка. Загальна вартість: 31 515 грн.

7000 грн. родина вже має. Звертаємося до всіх з проханням назбирати решту!

Зібрано: 8120 грн.

Залишилося: 23 395 грн. (закрито)

Реквізити для перерахування коштів: UA 16 322313 0000026005000037398 у філії АТ "Укрексімбанк" у м. Києві ЄДРПОУ 40808785 ГО "Команда детдом.інфо" Призначення платежу "Благодійна пожертва"Якщо Ви бажаєте, щоб кошти були спрямовано саме на цю родину, будь ласка повідомте про це координатора в особистих повідомлення. Дякуємо.


Поділитися з друзями:

Зображення користувача Шередеко Алена.
Не в мережі
БлогерВолонтер
З detdom.info:
8 років 11 місяців 2 дні
Допомога дитячому будинку сімейного типу родини Кузнецових

Отримали 1120 грн. від Івана К.. Дякуємо!