На жаль, хвороба виявилася сильнішою

03/09/09

Надзвичайно сумно і боляче отримувати такі повідомлення:

"У нашої колеги, начальника відділення № 244/01 АБ «Укргазбанк» Вінницької області, м. Козятин, Матвіюк Тетяни Прокопівни, сталося непоправне горе… 02  вересня о 21.15 у реанімаційному відділенні дитячої онкогематології Вінницької дитячої лікарні пішла з життя Матвіюк Єлизавета, її онучка…06 жовтня Лізочці виповнилося б 2 роки…

..Впродовж шести місяців ми всі разом допомагали нашій маленькій Лізочці подолати страшну недугу… Але, на жаль, хвороба виявилася сильнішою… 

…Ангел маленький, лети в небеса, 
Там наш Господь, що творить дива. 
Душу твою він в обіймах зігріє - 
Щастя і радість вернути воліє … 

Родина Лізочки вклоняється до землі всім, хто разом із ними боровся за життя Лізочки. 
Церемонія прощання з Лізочкою відбудеться 04 вересня в м. Козятин, вул. Грушевського,64, кв.23 о 13.00."

Наш проект висловлюе щирі співчуття родині Матвіюк.

______________

Знову до нашого інтернет-проекту звертаються з проханням допомогти дитині.
На жаль багатьом діткам потрібна фінансова допомога для того щоб подолати хворобу. От і цого разу за допомогою звертається мама Лізоньки Матвіюк. 
Нижче приводимо лист-звернення:

Прохання про допомогу Лізочці!

Страшним життям почала жити наша родина, а в першу чергу дитиночка. З 23 лютого цього року, коли маленькій Лізочці був поставлений діагноз – злоякісна пухлина Вільмса лівої нирки, нейробластома III ст. групи високого ризику.
Матвіюк Лізонька народилась здоровою, гарною дівчинкою 6 жовтня 2007р. з вагою 3,200кг. З народження і до цього часу п’є материнське молоко, що хоч трохи і допомагає. Але доля затьмарила небо не тільки для всіх нас, а й особливо для маленької, зовсім безгрішної дитини. Пройшло 5 місяців після важкої операції, - з пухлиною Вільмса була видалена ліва нирка. Весь цей час Лізонька проходила складну адаптацію, дитячий організм звикав працювати без однієї з нирок. Постійно, через кожні 22 дні вона приймала курс хіміотерапії та загалом 17 сеансів променевої терапії.
В травні місяці в дитини був вкрай важкий критичний стан,- раптово піднялась температура більше 40 С, але, Слава Богу, в реанімаційному відділенні спасли Лізоньку. Пройшло трохи більше місяця, і вона знову потрапляє у реанімацію, і лікарі не дають ніяких шансів на життя. Тільки тепер, коли провели другу операцію та виявили рецидив пухлини – метастази в шлунку та занесену страшну інфекцію печінки – гепатиту «С», в нас втрачено надію на спасіння. Що тепер діяти??? Звичайно пішло багато грошей за ці півроку лікування. Дитина в нас одна і не має ніякої впевненості, що народяться іще, на що є свої причини.
Єдиний надія у допомозі на Вас – волонтерів,- хто зможе, допоможіть грішми на лікування, хоча б гепатиту «С» - потрібно 60,0тис.грн., таких грошей звичайно ж у нас не має. З низьким уклоном просимо, Люди добрі, допоможіть, а ми, в свою чергу, будемо молитись Богу – О здравіі – всіх небайдужих до нашого горя.

Сім’я Матвіюк.

Координати для зв’язку:
м. Київ- бабуся Тетяна Прокопівна 8 063 473 88 88
м. Козятин-мама Альона 8 063 483 64 94
  тато Сергій 8 063 327 88 88

Реквізити для надання фінансової допомоги:

В «Укргазбанку» відкрито рахунок на ім'я Матвіюк Тетяни Прокопівни. 
Одержувач: АБ «УКРГАЗБАНК» 
ОКПО: 23697280 
Рахунок одержувача: 2625822 
Банк одержувача: УКРГАЗБАНК м. Козятин 
МФО: 320478 
Призначення платежу: для зарахування на картрахунок 26258290027001 МАТВІЮК ТЕТЯНА Прокопівна

Координатор інтернет проекту www.detdom.info

Щербина Михайло тел.: 8 050 416 06 18


Поділитися з друзями: