Приємні сюрпризи активним волонтерам (ініціатива року)

27/01/16

Сила нашої країни в активних людях, які обрали для себе волонтерство як порив простягнути руку допомоги людині, якій це необхідно. Волонтери працюють не заради слави, грошей, проте їхня діяльність часто заслуговує на винагороду та визнання. В цьому місяці ми хочемо відзначити головну ініціативу року - це створення міні-пекарні на базі Коростишівського інтернату.

Адміністрація закладу давно помітила цікавість дітей до випікання і кулінарії, але, нарешті, з`явилась людина, яка поставила собі мету таким чином підготувати дітей до самостійного життя, і ця людина звичайний волонтер Євгеній Некоз. Він дуже цілеспрямований і, я впевнена, завжди розпочату справу доведе до кінця.


Головне в цьому проекті - привчити дітей заробляти, дати їм зрозуміти, що коли він покине стіни інтернату, ніхто, нічого йому не дасть тільки за те, що він сирота. І в цьому напрямку вже є позитивні зміни, по-перше діти роблять все з задоволенням, вони серйозно відносяться до справи, розуміючи, що не можна підвести замовника. По-друге, вони самостійно можуть обрати собі професію, вже зараз діти виявляють бажання ідти вчитися на кухаря, пекаря, кондитера. Ми хочемо подякувати за це Євгенію і побажати йому натхнення в усіх його справах.

Тож і сюрприз разом з нашими "компаньйонами" ми підготували. "Ми знайшли для Вас кімнати, Вам лишилось знайти вихід" - це слоган компанії ]]>Qimnata]]>, яка займає одне з перших місць в бізнесі такого роду розваг, то ж Євген отримує від них подарунковий сертифікат на проходження однієї кімнати, до речі, на цю розвагу можна взяти з собою друзів, які завжди підтримують Євгена. Це ще не все, наш старий і вірний друг інтернет-магазин ]]>"Читайка"]]> підібрав для Жені літературу, яка, сподіваємось, буде цікава не тільки йому, але і його сину. Дякуємо їм за ці сюрпризи. Сподіваємось, що ці подаруночки прийдуться до вподоби.


Поділитися з друзями:

Зображення користувача Lenok.
Не в мережі
Куратор закладу
ВолонтерКуратор
З detdom.info:
13 років 4 місяців 25 днів
Приємні сюрпризи активним волонтерам (ініціатива року)

Цікаво, який саме принцип дії даної пекарня? Можна більш детально розповісти?

__________________

...Вера, Надежда, Любовь, но Любовь из них больше.

Зображення користувача Шередеко Алена.
Не в мережі
БлогерВолонтер
З detdom.info:
8 років 11 місяців 17 днів
Приємні сюрпризи активним волонтерам (ініціатива року)

Пока что, есть определенный круг заказчиков, дети пекут, волонтеры привозят заказы в Киев.

Зображення користувача Oksi_Z.
Не в мережі
Волонтер
ВолонтерКуратор
З detdom.info:
14 років 9 місяців 3 дні
Приємні сюрпризи активним волонтерам (ініціатива року)

Молодцы! Очень хороший и полезный проект. Отслеживаю его продвижение на фейсбуке. И было очень приятно увидеть сюжет на СТБ о наших детях из Коростышева, жаль только, что на тв волонтерской работы Евгения не отметили.