Щаслива історія Ані Ратушняк

13/03/13

«І жили вони  довго та щасливо..» завжди так закінчуються казки, але  цього разу це «хеппі енд» історії гарної, сильної  та талановитої дівчини Ані Ратушняк.

Три роки тому до DetDom.info звернулась родина 17-річної Ганусі.  Тоді вони шукали шляхи порятунку своєї доньки.  В 15 років дівчинка перенесла операцію з видалення пухлини на печінці, потім курси хімії, які вона мужньо перенесла. Допомогло їй плетіння бісером. Дівчина освоїла техніку цього мистецтва і це її відволікало від болю. Здавалося, ось-ось і її поневіряння по лікарнях закінчаться, та не так сталося як хотілося. Під час курсу хіміотерапії при переливанні крові їй занесли гепатит С…. Родина була в розпачі, бо всі збереження та й ті гроші, що вдалося зібрати по родичах, закінчились, а попереду чекало коштовне лікування. Дякуючи проекту DetDom.info знайшлися люди, які перейнялися долею цієї молодої вродливої дівчинки і знайшли потрібні кошти. Аня приймала складні ліки та одночасно навчалась на першому курсі університету. І, Слава Богу, хвороба відступила...

Якою ж була наша радість від звістки, що Анєчка зустріла молодого чоловіка, який сильно покохав її і освідчився.

23 вересня 2012 року церковні дзвони рознесли по всьому селищу Джурину звістку про створення нової сім’ї. Гучне весілля розбурхало все село, і всі були щасливі, адже разом з цією родиною переживали їх складні часи. Тендітна, як біла лебідка, з блиском та закоханістю в очах  Ганнуся, стала коханою дружиною. Почався новий, щасливий  етап в її долі. І ми там були мед-пиво пили та щастя на многїі літа молодим бажали.

Вся родина і досі передає щиру подяку за ту допомогу, яка зробила їхню доньку щасливою!



02.01.2011

Вітаємо працівників проекту Detdom.info та всіх благодійників, які надали як матеріальну так і моральну підтримку. З найщирішими побажаннями здоров'я, щастя та благополуччя вас вітає родина Ратушняк Анні батько Ігор та мати Лариса. З новим роком добрі люди! З різдвом Христовим, хай в новому році буде щасливим і радісним кожен день і кожна мить вашого буття, хай примножиться лік вашим радощам і добрим справам, а світла Різдвяна зоря, зігріє добрим здоров'ям, родинним благополуччям, миром і любов'ю ваші серця.

Разом із привітанням прийміть і низький уклін від нашої родини за подвиг який ви здійснили для нашої доньки. Адже саме завдяки вам, небайдужим людям у Січні місяці Аня закінчує лікування. Спасибі вам за ту непохитну віру у щирих і добрих людей яку ми примножили за час лікування. Цілий рік Аня навчалася, лікувалася і готувала для усіх вас подарунок до Нового Року та Різдва Христового.Сплела із бісеру Ікону Присвятої Богородиці "Умиление", нехай Пречиста Благословенна Богородиця Марія оберігає ваші родини і благословляє усі ваші справи, дарує щастя, здоров'я, благополуччя, мир та злагоду.

06.05.10

Лікування йде згідно плану. Разом з батьком, Анічка проживає на квартирі, має можливість спокійно навчатися і відпочивати. Загальний стан хороший, схудла десь на 2 кг. і трохи впав рівень тромбоцитів і лейкоцитів. Але саме головне, що  аналізи показують, що хвороба відступає і Гепатит не виявлено. Найрадісніші новини, бажані результати!

Щиро дякуємо всім за підтримку!

 

Аня, разом з батьками вітає усіх зі святом Воскресіння Христова! Радості, добра і любові!

15.03.10

У телефонній розмові з батьками, довідалися, що лікування проходить добре. Аналізи Аня здає щотижня, ускладнень немає. Зараз курс лікування проходить амбулаторно. Батьки Ані просять допомогти з пошуком кімнати в районі Нивок, ближче до вузу. Можливо хтось має інформацію щодо зйому, будь-ласка зателефонуйте. Контакти: мама Лариса тел.: 097 112 60 34

Щиро вдячні всім небайдужим людям! 

__________________

ЛІКУВАННЯ РОЗПОЧАТО…

Щойно після отримання остаточних результатів аналізів, розпочали лікування нашої Ані.

Декілька годин тому, Ані зробили першу противірусну ін’єкцію. Зараз вона знаходиться у клініці професора Топольницького під пильним наглядом лікарів, адже саме лікування досить складне а особливо перший його етап. Дякуючи чуйності професора ліки для Ані буде замовляти особисто він, що дасть змогу зменшити витрати, та все ж таки поки ні хто не може спрогнозувати як буде реагувати цей коварний вірус на терапію. Після декількох ін’єкцій та прийому противірусних таблеток є сподівання на те що Аня буде проходити курс терапії амбулаторно. Зараз постає нагальною проблемою питання з житлом, адже як ми раніше вже писали, Аня проживає в гуртожитку який по перше знаходиться на лівому березі, а по друге з нею проживають старшокурсниці з якими їй скромній та трудолюбивій дівчинці складно жити та виконувати домашні завдання, а зараз коли ще й потрібно проходити складний курс терапії ситуація набагато ускладнюється. Тож ми звертаємось до всіх тих хто може допомогти знайти недороге пристойне житло в районі «Нивок», відгукніться та допоможіть нашій Ані. Мама, тато, Аня і всі учасники нашого інтернет-проекту, щиро вдячні всім Вам за допомогу у зборі коштів на лікування.

Раді Вам повідомити про останні надходження на рахунок Ані.

За останній час надійшло ще 2 700 грн., тепер ми віримо що загальними зусиллями зможемо подолати цей вірус. Щира вдячність всім небайдужим людям за допомомогу.

Повідомляємо вам останні новини. Професор Топольницькій В.С., призначив Ані пройти додаткове, поглиблене обстеження перед початком лікування. Його результати будуть відомі тільки в лютому, а отже і початок лікування переноситься на лютий місяць 2010 року. Ми ще раз переконались у підступності цього вірусу та його мінливості. Та нічого, чекали довго, почекаємо ще трохи. Ще раз і ще раз Аня її батьки та всі ми висловлюємо всім вам слова подяки, за надання такої необхідної фінансової допомоги на лікування.

Нам повідомили радісну наовину! Щойно нам зателефонували та повідомили про те що молода жінка з Києва передала на лікування Ані 15 000 гривен. Щиро Вам дякуємо за таку необхідну допомогу.

Останні надходження на рахунок:

02.12.2009 р.- 1200 грн.

03.12.2009 р.- 500 грн.

Нещодавно на наших сторінках ми анонсували виставку-ярмарок авторських речей "Штуки". Частину коштів вилучених від продажу хенд-мейду вирішили перерахувати на лікування Ані. Дякуємо всім, хто організував та зробив свій маленький внесок для врятування життя Анни. Перераховано 1400 грн.

_____________ 

Хочемо поділитись з вами радісною новиною. Щойно нам зателефонував наш іноземний товариш, щовже неодноразово надавав допомомогу через наш сайт сім’ям та дітям. От і цього разу побачивши інформацію про Аню, та відчувши бажання та можливість допомогти цій чарівній дівчині він передав 1 500 дол. США для її лікування. Шановний наш друже, від імені Ані її батьків та нас особисто, щиро Вам дякуємо за таку чуйність та небайдужість.

Аня та її батьки щиро дякують всім тим добрим людям, які зробили майже неможливе, зібравши за такий короткий період суму достатню для початку лікування. На жаль кошти ще потрібні. Тож якщо вам небайдужа доля цієї чарівної дівчини і ви маєте можливість допомогти, будь ласка допоможіть. Адже з початком лікування ми не маємо можливості навіть на один день перервати курс терапії, тому що за один день перерви, все лікування може виявитись марним, ось на скільки сильний цей вірус.

 Останні надходження на рахунок:

 На превеликий жаль новини про нашу чарівну Анну не досить втішні. Її батьки Лариса та Ігор і сама Аня, щиро вдячні всім добрим людям, котрі маленькими та великими частинами намагаються допомогти їй розпочати лікування. Та на жаль коштів ще потрібно багато, а часу залишається мало. За минулий місяць надійшло лише 120 гривен від Ігоря (прізвище якого не вказуємо з етичних міркувань), який вже другий раз перераховує кошти. Аня продовжує навчання, але зараз в неї вже постійно тримається температура 37 градусів С, а це звісно ускладнює її навчання. Та все ж надія вмирає останньою, тому і ми всі віримо в те що знайдуться чуйні люди, котрі зможуть її врятувати. Залишилося зібрати - 34 615 грн.

Дякуючи добрим людям сумма, яку необхідно зібрати для того щоб розпочати лікування Ані з кожним днем зменшується. Так на рахунок надійшло:

21.10 - 200 грн.

22.10 - 750 грн.

23.10 - 20 000 грн.

Також родина отримала рахунок-фактуру для оплати лікарських засобів необхідних для лікування. Загальна сума - 229 218 грн., додали ще один препарат, який може знадобитися, якщо будуть якісь відхилення в процесі лікування.  Лікарі, як раніше, наполягають на тому, що лікування варто розпочинати тільки після того, як буде зібрана вся сума по рахунку.

На рахунок Ані, надійшло ще 1900 та 200 грн. Дякуємо, небайдужим людям!

_________________ 

З великою радістю повідомляємо Вам про те що дякуючи чуйності та доброті небайдужих людей, для лікування Ані передано ще 10 000 гривен. Ми щиро вдячні всім тим, хто незважаючи на ці нелегкі фінансові часи не залишається осторонь біди яка спіткала ближнього, знаходить можливості та час надати допомогу. Адже від бажання допомогти до надання допомоги проходить час і буває так, що наше бажання нереалізувалось з за відсутності часу та інших причин які завадили дитині стати здоровою та щасливою. Тож ми звертаємось до Вас за допомогою в зборі таких необхідних коштів. Допоможіть Анні подолати цю жахливу хворобу!

 

11.10.09

Безмежно раді  поділитись звісткою, про те що людська доброта та небайдужість до біди наших близьких, допомогла зібрати 90 000 гривен на лікування Ані від гепатиту С.

Зараз ми радіємо кожній переданій гривні, адже реально до початку лікування залишилось максимум два місяці, а коштів потрібно зібрати досить багато. Ще раз хочу зазначити те, що цей вірус має таку особливість протистояти лікуванню, що ми повинні зібрати всю суму для придбання препаратів, яка складає близько 160 000 гривен. Щоб не на один день не залишитись без коштів на їх придбання. Ще раз звертаємось до Вас з проханням допомогти. Якщо кожен хто буде читати ці рядки, відчує що він може допомогти врятувати життя цій чарівній дівчині, то ми впевнені що Господь не тільки допоможе нам знайти кошти, а ще й сторицею поверне всім тим хто є причасним до цієї благородної справи.

Зараз Аня проходить різноманітні обстеження та консультації для того щоб всебічно підготовитись до лікування.

Мама Лариса, тато Ігор та всі ми, шлемо Вам земний уклін за таку важливу допомогу та підтримку. 

 

НОВИНИ:

Раді Вам повідомити, про те що інформація розміщена на нашому сайті про допомогу Ані коштами на лікування, не залишилась без уваги. Нам передали роздруківку про надходження коштів на рахунок. Також хочемо висловити слова щирої вдячності тим, хто особисто передав кошти, загальною сумою 2 500 гривен.

Дякуємо за вашу небайдужість, та хочемо звернутись з проханням. Якщо у вас виявиться можливість у приватних розмовах розповісти про Аню, та про те наскільки їй потрібні кошти на лікування, сім'я та сама Аня будуть вам щиро вдячні. Тим більше що часу майже немає, а коштів зібрати потрібно дуже багато.

 

 Новини.

Нещодавно ми зустрічались з нашою чарівною Анною. Вона нам повідомила про те що успішно здала тести та стала студентом Національного педагогічного унівеситету ім. М. П. Драгоманова.


Аня через хворобу вимушена була закінчувати середню школу екстерном. Уявити це досить складно, адже хвороба, постійна висока температура, стояли на заваді, та наша чарівна Аня перемогла все і не тільки успішно закінчила школу, вона ще й з успіхом вступила до вищого навчального закладу.
Зараз перед нею стоїть складне завдання. Їй потрібно не тільки гарно вчитись, а ще й долати хворобу, гепатит С.
Та не тільки це завжає їй. Для того щоб розпочати лікування потрібно не менше 60 000 гривен, а загалом на весь курс, близько 150 000 гривен.
На щастя зараз ця форма гепатиту лікується і у дівчини є реальний шанс стати здоровою, повноцінною та щасливою. Але тільки завдяки нашій з вами допомозі.
Сім’я вже вичерпала всі свої фінансові можливості на попереднє лікування і у них залишились тільки борги, а зараз коли вже залишилось подолати останню перепону на шляху до повного одужання, вони зовсім не мають коштів.
Тож знову від імені батьків, від імені учасників нашого інтернет-проекту www.detdom.info від імені Ані звертаємось до Вас за допомогою. Відгукніться на це благання і ми впевнені в тому, що Всемилостивий Господь допоможе Вам та Вашим родинам і подасть Многая і Благая Літа.

Потрібна наша допомога чарівній дівчині Анні, яка пройшла вже через складну операцію, а зараз потребує кошти на лікування гепатиту С, який стоїть на шляху до одужання.

Нижче приводимо звернення мами дівчини.
" Я Чирка Лариса Анатоліївна , мати хворої доньки Ратушняк Ганни Володимирівни звертаюся до всіх небайдужих людей , які мають змогу допомогти нашій родині у лікуванні доньки.
 У трирічному віці Анна залишилася без батька , який загинув в автокатастрофі. Три роки ми жили самі . Та згодом Бог послав нам чудову людину – мені чоловіка Ані – батька. Мій другий чоловік Чирка Ігор Миколайович також виховував сина після смерті своєї дружини. Діти однакові за віком і навіть схожі між собою. І ми вирішили виховувати їх разом. Діти , на диво здружилися. Щоб міцніше скріпити нашу родину ми вирішили, що нам потрібна ще третя спільна дитина. І через два роки у нас з’явився спільний син – Максим.

Все було б чудово. Міцна родина , слухняні та ввічливі діти. Старший син – Богдан - має талант до малювання . Неодноразово займав призові місця на виставках серед юнацтва. Аня має чудовий голос , закінчила клас гітари та вокалу у музичній школі. Часто бере участь у концертних програмах
 Та недовго була радість у нашій родині.
У 2007 році у Ані виявили злоякісну пухлину на печінці. Її було успішно прооперовано в ін.-ті Шалімова. Талановитим хірургом , лікарем від Бога – Котенком Олегом Геннадійовичем . За що , ми йому дуже вдячні. Після чого Аня проходила курси хіміотерапії протягом року.
 Вона мужньо витримала , борючись кожну хвилину за своє життя. Під час лікування у неї виявився інший талант – плетіння бісером. Вона почала плести цілі шедеври , забуваючи про хворобу . І зайняла у 2008 році друге місце в області , на виставці образотворчого мистецтва . Екстерном закінчила 10 клас , а згодом після лікування і 11. Успішно здала тести та разом із зведеним братом вступили до університету в м. Києві ім. Драгоманова . Богдан на історичний факультет , Аня на психолога.
Здавалося б усе позаду.Та нещодавно у Ані виявили гепатит С. 
Дякуючи Богу і вченим , зараз гепатит С лікується. Лікуватися потрібно протягом року. Шляхом введення одного уколу в тиждень американського препарату – пегітрону. Ціна якого на місяць 10 000 гривень , на рік 100 000 гривень.
Наша родина не взмозі оплатити таке лікування. Та ще й після попереднього лікування ми у великих боргах.
Тому я , Чирка Лариса Анатоліївна , звертаюся до усіх небайдужих людей по допомогу у лікуванні моєї доньки.
Дякую за увагу. І хочу побажати усім хто прочитає це звернення , здоров’я , миру та злагоди у ваших родинах , радості від дітей , та успіхів у всіх Ваших починаннях. Нехай завжди Бог оберігає Вас і Ваших дітей від усіх негараздів.
З повагою Чирка Л.А. та Чирка І.М."

Виписка з інституту:




Поділитися з друзями:

Зображення користувача LINET.
Не в мережі
Куратор закладу
ВолонтерКуратор
З detdom.info:
11 років 9 місяців 8 днів
Щаслива історія Ані Ратушняк

Вони - дуже мила пара!!! І навіть схожі один на одного!!!

__________________

"Единственное, что требуется для триумфа зла - это чтобы хорошие люди ничего не делали" Эдмунд Бёрк
 096-658-33-16
скайп: lelechka 559
e-mail:

Зображення користувача Lenok.
Не в мережі
Куратор закладу
ВолонтерКуратор
З detdom.info:
13 років 5 місяців 3 дні
Щаслива історія Ані Ратушняк

Дві половинки одного цілого!!! Посмішка

__________________

...Вера, Надежда, Любовь, но Любовь из них больше.

Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
11 років 5 місяців 16 днів
Щаслива історія Ані Ратушняк

Господи, какая радость! Девочка-победительница!

Не в мережі
Волонтер
З detdom.info:
12 років 5 місяців 6 днів
Щаслива історія Ані Ратушняк

Спасибо за счастливую историю! Предлагаю ее разместить в http://www.detdom.info/history-help