Новини

  • 06.02.24
    Війна на жаль і надалі руйнує життя українців. І досі люди мігрують з окупованих територій.
  • 06.02.24
    В грудні минулого року кондитер Антоніна вирішила привітати наших учасників «Успішного старту» смачними подарунками до різдвяних свят. Діти залишилися дуже задоволеними, дякували за увагу, яку проявили до них, а колеги та керівництво бару, де працює Тоня надихнулися її ініціативою та вирішили приєднатися до добрих та хороших справ. І ось, знову учасники проєкту, які навчаються у Сквирському вищому професійному училищі та Таращанському економіко-правовому коледжі отримали смаколики.
  • 01.02.24
    Настя П. - учасниця проєкту «Успішний старт», доля дівчини складна, з 15 років дівчина залишилася без опіки батьків, сам на сам з життям, але вона не падає духом і йде своїм непростим шляхом. Зараз Настя навчається в Університеті культури, опановує спеціальність режисера, це була її мрія.
  • 31.01.24
    Прийомна родина Новосильних виховує 3 дітей. Одна з дітей – рідна,  дівчинці  Лізі 4 роки, має інвалідність. Батько звернувся щодо лікування у стоматолога для Лізи, проблеми з зубами.
  • 25.01.24
    Ще в листопаді зверталися до наших підписників та читачів з проханням допомогти учасникам «Успішного старту» з постільними приналежностями, адже виявили, що майже половина з них не забезпечені належним чином цими речами. На наш заклик відгукнулася канадська компанія ]]>Progressive Automations]]>. І ось, після зимових канікул 28 дітей отримали чудові теплі ковдри, новенькі подушки та постільну білизну. Настя П.
  • 19.01.24
    Раніше ми писали, що за підсумками навчального півріччя вирішили відзначити найкращих учасників проєкту «Успішний старт». Обирати найкращих було важко, адже наші критерії це не тільки відмінні оцінки у навчанні та виконання умов проєкту, але й старання та завзятість. Перед Новим роком двоє дітей з Таращанського коледжу Артем К. та Ангеліна  П. вже отримали свої подарунки. Тепер час відзначити інших.
  • 19.01.24
    ПОТРЕБУ ЗАКРИТО! ДЯКУЄМО КРІСТІНІ ТА ЮРІЮ! 
  • 17.01.24
    Війна продовжується і наші захисники самовіддано боронять неньку Україну. Звісно потреби у бійців є і підтримка вкрай потрібна їм.
  • 11.01.24
    10 січня розпочався онлайн курс з української мови для учасників проєкту "Освітній HUB". До курсу долучилися 15 випускників 2024 зі шкіл Херсонської та Харківської областей (деокупована та прифронтова території). Протягом 4-х місяців, 2 рази на тиждень по 2 години, учні будуть активно навчатися та якісно готуватися до вступних тестів з української мови!
  • 04.01.24
    «Шановні діти! Майбутні абітурієнти! У вас нелегкий час – через обстріли, еміграцію і все, що відбувається в країні. І саме в цей час вам потрібно готуватися до вступу і НМТ. …. Попри все ви маєте це робити. Бо саме ми будемо підіймати Україну і робити все, щоб вона розвивалася!» - саме такий головний меседж від Alyona Alyona до учасників проєкту "Освітній HUB".