Травневі свята разом з молодшим другом!

11/05/16

З дитинства ми звикли проводити Великдень та травневі свята у колі рідних та друзів. Разом готувати великодній кошик, влаштовувати пікніки та сімейні прогулянки.

Цього року початок травня подарував нам одразу кілька святкових та вихідних днів. Серед наших старших друзів є ті, хто запросив підопічних у гості чи просто поїхав поспілкуватися та провести час разом з молодшим другом.

Євгенія запросила свого підопічного Дмитра відсвяткувати Великдень. Женя вирішила поєднати відпочинок з доброю справою. Тож крім звичних приготувань та сімейних посиділок вона долучила Дмитра до Великодньої акції на Михайлівській площі. Дмитро радо допомагав старшому другу, здобуваючи навики спілкування та торгівлі. Ну і звісно як же без хлопчачих розваг - ігор, стрілялок та біготні.

7-го травня Валя відвідала свого молодшого друга - Вітю. Довідавшись, що хлопчина залишився в інтернаті, Валя вирішила провести хоч один день разом. За дружніми розмовами, прогулянкою та пікніком день промайнув дуже швидко. 

День пам'яті та примирення та День перемоги Віталік провів у колі своїх старших друзів Ані та Олени. Вони весело та з користю провели час - прогулянки святковим Києвом, сімейний пікнік і навіть кілька занять з читання Smile

Впевнена ці кілька днів доповнять скриньку теплих спогадів кожного хлопця та стануть ще однією циглинкою у формуванні їх особистостей.

Детальніше про те, як запросити дитину до себе у гості у цих матеріалах.


Поділитися з друзями: