У Криму відкрився спортивний табір для дітей-сиріт

26/07/12

Дитячий спортивно-оздоровчий табір «Юнга» створено на базі Керченської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням деяких предметів.  Про це йдеться на сайті Міністерства освіти і науки, молоді та спорту АРК.

Табір призначений для оздоровлення, відпочинку і розвитку вихованців школи-інтернату з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Заклад приймає дітей протягом 2-х змін, тривалість кожної зміни становить 21 день. За цей час планують оздоровити всіх 117 вихованців школи-інтернату.

Під час відпочинку на дітей чекає насичена програма. Для них будуть проведені екскурсії та пізнавальні прогулянки по місту, пройде ряд конкурсів і змагань, також хлопці зможуть відвідувати секції з футболу та піонербол. Крім того, для дітей проведуть Єдиний день профілактики негативних явищ, під час якого працівники правоохоронних органів розкажуть про те, як не стати жертвою злочинів.

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Криму Віталіна Дзоз наголосила, що оздоровлення і відпочинок дітей, позбавлених батьківського тепла і турботи, мають проходилти в доброзичливій, дружній і теплій атмосфері.

Джерело: ]]>http://www.ark.gov.ua]]>


Поділитися з друзями: