«Запали мрію»

29/03/10

27 березня в м.Києві пройшов останній відбірковий тур цього року конкурсу «Запали мрію». У конкурсі прийняли участь вихованці дитячих будинків та шкіл-інтернатів Київської, Чернігівської, Житомирської, Винницької областей. У тому числі і вихованці Великополовецької школи-інтернату.

Фестиваль і творчий конкурс "Назустріч мрії" проводиться серед дітей соціально незахищеної категорії, вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів України. Для дітей, позбавлених батьківського піклування – це один з небагатьох шансів заявити про свою мрію і бути почутими.

З 23 січня по 27 березня у восьми великих містах країни проходили регіональні відбіркові тури під гаслом «Запали мрію». В кожному з конкурсів приймало участь близько 250 дітей. Таким чином, за три місяці професійне журі, до складу якого входять українські зірки, спортсмени та діячі культури, оцінилор виступи більше двох тисяч обдарованих дітей соціально-незахищеної категорії.  

Урочистим святом стане IV Фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії», який пройде з 29 травня по 1 червня 2010 р. в м.Києві.  

Окрім учасників - переможців регіональних відбіркових турів, у Фестивалі приймуть участь роботи юних художників, скульпторів і майстрів прикладної творчості, творіння, яких будуть експоновані у виставці і стануть лотами благодійного аукціону.

]]>http://www.mriy.org/ua/]]>

 


Поділитися з друзями: