День відкритих дверей у Центрі "Промінь надії"

08/06/13

24 травня команда detdom.info відвідала ]]>Центр соціальної підтримки дітей і сімей „Промінь надії”]]> у Макарівському районі,  Київської області. 

Головна мета нашої поїздки - обмін досвідом щодо реформування інтернатних закладів в Україні сьогодні.  Працівники центру підготували для всіх гостей цікаву програму. Нам вдалося познайомитися з устроєм центру, його історією та домовитися про подальшу співпрацю щодо деінстутилізації інтернатних закладів в Україні.

Коротко про події того дня: 

"24 травня 2013 року Центр відвідали більше 200 дітей та дорослих. Серед гостей свята були вихованці Центру, які продовжують отримувати послуги та ті, хто раніше перебував у Центрі, однокласники дітей, які виховуються в Центрі, сім’ї району, вчителі, волонтери та благодійники. Всіх і не перелічити! Різнобарвні кульки прикрашали Центр та його територію. Приміщення були оздоблені великими малюнками-плакатами, які намалювали діти Центру разом із соціальними працівниками.

Свято розпочалося із зустрічі благодійників та волонтерів, які допомагають отримувачам послуг Центру. Більше двох десятків благодійників відвідали свято. Для них була проведена екскурсія та презентація про досягнення Центру та також вручені подяки за підтримку, співпрацю й допомогу дітям. А далі на всіх очікувало справжнє святкове дійство. В програмі були виступи танцювальних колективів та вокалістів. Яскравою стала участь у святі баяністів та гітаристів – вихованців Макарівської школи мистецтв селища. З великим захопленням діти спостерігали за своїми ровесниками, які демонстрували вміння у майстерності з фокусів. Подарунком стала і лялькова вистава, яку підготувала християнська громада сіл Комарівка та Борівка Макарівського району.

Соціальні працівники залучили дітей до атракціонів з мильними бульбашками, повітряних кульок-бажань, пошуку скарбів. А з яким задоволенням діти взяли участь у 'святі малюнка'. Їх було так багато!!!! Всі учасники конкурсної програми отримали подарунки за активність та перемогу. Ну, а солодощі та морозиво дісталися взагалі всій малечі,яка перебувала на святкуванні.

24 травня 2013 року в Центрі 'Промінь надії' було справді грандіозне свято. І воно стало можливим завдяки всім, хто відгукнувся на пропозицію допомогти його організувати. Це Макарівський районний будинок культури, Макарівська районна школа мистецтв, Центр творчості дітей та юнацтва ім. Данила Туптала, студенти Макарівського медучилища, школярі та навіть глядачі – адже їх настрій надихав артистів до емоційного та гарного виступу. І всім подяка за допомогу, підтримку та гарний настрій!!!"


Поділитися з друзями:

Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
13 років 7 місяців 24 дні
День відкритих дверей у Центрі "Промінь надії"

Доброго дня, шановні відвідувачі сайту!

У Центрі "Промінь надії" оголошено конкурс на заміщення вакантних посад:

  • фахівця з соціальної роботи по роботі з дітьми та сім"ями,
  • психолога,
  • начальника Малого групового будиночку.

За детальної інформацією стосовно вимог до кандидатів та обов"язків, можна звертатися за тел. 066 756 03 93, резюме надсилати на адресу

Не в мережі
Новачок
З detdom.info:
13 років 7 місяців 24 дні
День відкритих дверей у Центрі "Промінь надії"

P.S. Буду вдячна за розповсюдження інформації про вищезазначені вакансії Посмішка